Search
Close this search box.
THE GREAT GATSBY

Η ταινία της ημέρας στην TV: «Ο Υπέροχος Γκάτσμπυ» – OPEN

Στην ταινία «Ο Υπέροχος Γκάτσμπι», η τραγική πορεία του Τζέι Γκάτσμπι αναπτύσσεται σε έναν κόσμο όπου η χλιδή συναντά την κοινωνική αποσύνθεση.

Η ταινία του Timothée Chalamet εμπνευσμένη από ένα τραγούδι του John Lennon

Το «Ο Υπέροχος Γκάτσμπυ» είναι μια κινηματογραφική διασκευή του κλασικού μυθιστορήματος του F. Scott Fitzgerald, που διαδραματίζεται στη δεκαετία των Roring Twenties. Σε σκηνοθεσία Baz Luhrmann, η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τον Nick Carraway, τον οποίο υποδύεται ο Tobey Maguire, ο οποίος μπλέκεται στον μαξιμαλιστικό και αινιγματικό κόσμο του μυστηριώδη γείτονά του, Jay Gatsby, τον οποίο υποδύεται σε ρόλο ο Leonardo DiCaprio.

Ο Γκάτσμπι είναι γνωστός για τα πολυτελή πάρτι και την ανεκπλήρωτη αγάπη του για την Νταίζι Μπιούκαναν, την οποία υποδύεται η Κάρεϊ Μάλιγκαν. Καθώς ο Νικ εμβαθύνει στα κομμάτια της ζωής του Γκάτσμπι, αποκαλύπτει τις ψευδαισθήσεις, τις υπερβολές και τα ανέφικτα όνειρα που χαρακτηρίζουν την εποχή της τζαζ. Η ταινία εξερευνά θέματα του πλούτου, της κοινωνικής τάξης και του αμερικανικού ονείρου, αποτυπώνοντας ταυτόχρονα τη γοητεία και την παρακμή της εποχής. Η τραγική αναζήτηση της αγάπης και της επιτυχίας του Γκάτσμπι εκτυλίσσεται σε ένα κινηματογραφικό φόντο χλιδής και κοινωνικής αποσύνθεσης, δημιουργώντας μια οπτικά εκπληκτική και συναισθηματικά ηχηρή απεικόνιση των διαχρονικών θεμάτων του μυθιστορήματος.

  • Τετάρτη 20/12/23 στις 21:00, OPEN
  • Έτος: 2013
  • Χώρα: Αυστραλία, ΗΠΑ
  • Διάρκεια: 143 λεπτά
  • Σκηνοθεσία: Μπαζ Λούρμαν
  • Πρωταγωνιστούν: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Τόμπι Μαγκουάιρ, Κάρεϊ Μάλιγκαν, Τζόελ Έντγκερτον, Λίζα Άνταμ, Στηβ Μπίσλεϊ, Τζέισον Κλαρκ, Ελίζαμπεθ Ντεμπικι, Ισλα Φίσερ

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

10 ταινίες που χρειάστηκαν πολλά εκατομμύρια για να δημιουργηθούν

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr