Search
Close this search box.
δυο εβδομαδες προθεσμια

Η ταινία της ημέρας στην TV: «Δύο Εβδομάδες Προθεσμία» – OPEN

Μια ρομαντική κομεντί αμερικανικής παραγωγής που ξεδιπλώνει την ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα σε μια δικηγόρο και τον εργοδότη της.

Όταν ο Τομ Χανκς έπαιξε τον εγκληματία και θαυμαστή του Πόε η κωμωδία δεν έγινε μαύρη, αλλά επική!

Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Sandra Bullock ως Lucy Kelson, μια λαμπρή αλλά ιδιότροπη δικηγόρος, και ο Hugh Grant ως George Wade, ένας πλούσιος κτηματομεσίτης. Η Λούσι εργάζεται ως επικεφαλής σύμβουλος του Τζορτζ, αλλά απογοητεύεται με την εγωκεντρική και παρορμητική συμπεριφορά του. Αποφασίζει να παραιτηθεί, αλλά συμφωνεί να μείνει για δύο εβδομάδες για να βοηθήσει στην εύρεση του αντικαταστάτη της.

Καθώς η Λούσι αντιμετωπίζει προκλήσεις για την εκπαίδευση του διαδόχου της, αυτή και ο Τζορτζ αναπτύσσουν μια πολύπλοκη και χιουμοριστική σχέση. Η ταινία εξερευνά σε βάθος θέματα επαγγελματικών ορίων, προσωπικής ανάπτυξης αναζητώντας ασαφείς γραμμές μεταξύ αγάπης και εργασίας. Η δέσμευση της Λούσι για την κοινωνική δικαιοσύνη έρχεται σε αντίθεση με την προσέγγιση του Τζορτζ που βασίζεται περισσότερο στα κέρδη, προσθέτοντας βάθος στην ιστορία.

Η ρομαντική ένταση μεταξύ της Λούσι και του Τζορτζ αναπτύσσεται σε όλη την ταινία, παρέχοντας κωμικές στιγμές και αμοιβαία συναισθήματα, καθιστώντας το μια απολαυστική ρομαντική κομεντί.

  • Σάββατο 16/12/23 στις 21:00, OPEN
  • Κατηγορία: Κωμωδία
  • Έτος: 2002
  • Χώρα: ΗΠΑ
  • Διάρκεια: 100 λεπτά
  • Σκηνοθεσία: Μαρκ Λόρενς
  • Πρωταγωνιστούν: Χιού Γκραντ, Σάντρα Μπούλοκ, Αλίσια Γουίτ

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Ο Γκάρι Όλντμαν και οι αγαπημένες μας (θεϊκές του) ερμηνείες

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr