Search
Close this search box.
Γιάννης Χαρούλης

Γιάννης Χαρούλης: Συναυλία στο Θέατρο Λυκαβηττού – Πού μπορείτε να κλείσετε εισιτήρια;

Ο Γιάννης Χαρούλης επιστρέφει στον Λυκαβηττό, για δύο αξέχαστες συναυλίες, στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου.

Ο Γιάννης Χαρούλης ανάμεσα σε παλιά αγαπημένα, αλλά και νεότερα τραγούδια, φτιάχνει μελωδίες «πειραγμένες» με ορχηστρικά ροκ στοιχεία και δημιουργεί μια γέφυρα του χθες με το σήμερα δένοντας μοναδικά την παράδοση με τη σύγχρονη μουσική.

Ο  Γιάννης Χαρούλης μαζί με την παρέα του, τον Λευτέρη Ανδριώτη στη λύρα, τον Βασίλη Μπαχαρίδη στα κρουστά, τον Θανάση Dzingovi στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Ορέστη Μπενέκα στα πλήκτρα και τον Κώστα Φόρτσα στα πνευστά θα κλείσει την καλοκαιρινή του περιοδεία στην Ελλάδα με μία συναυλία ορόσημο.

Ο τραγουδοποιός από την Κρήτη επιστρέφει στον Λόφο του Λυκαβηττού δέκα ολόκληρα χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση και θα μοιραστεί με το κοινό του τα πιο αγαπημένα τραγούδια του, παλιά και νέα, αλλά και μελωδίες «πειραγμένες» με ορχηστρικά ροκ στοιχεία, δημιουργώντας μια γέφυρα ανάμεσα στο χθες και το σήμερα Ένα αντάμωμα που σκοπό έχει να μας ξεσηκώσει, να μας κάνει να τραγουδήσουμε, να συνδεθούμε και να συγκινηθούμε.

Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ

 

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Χαρούλη

Ο Γιάννης Χαρούλης, γνωστός για την ευελιξία του στην έντεχνη και κρητική παραδοσιακή μουσική, με μια μουσική διαδρομή που χαρακτηρίζεται από συνεργασίες και προσωπικά άλμπουμ, έχει αφήσει το στίγμα του στην ελληνική μουσική σκηνή.

Έχοντας ηχογραφήσει πέντε σόλο άλμπουμ και ένα live άλμπουμ που εξασφάλισε την πρώτη θέση στα ελληνικά μουσικά charts, ο Χαρούλης έχει επιδείξει τη μουσική του δεινότητα σε όλα τα είδη. Συνεργασίες με διακεκριμένους συνθέτες και τραγουδιστές όπως ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Λουκάς Θάνος και άλλοι έχουν εμπλουτίσει το ρεπερτόριό του.

Η σχέση του Χαρούλη με τη μουσική ξεκίνησε στην ηλικία των έξι ετών, όταν ο πατέρας του τον μύησε στο μαντολίνο, ενώ στη συνέχεια εμβάθυνε στην κρητική παραδοσιακή μουσική. Ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα με εμφανίσεις ως οργανοπαίκτης σε τοπικά φεστιβάλ από την ηλικία των 15 ετών. Το 2002, έκανε το ντεμπούτο του στην Αθήνα, ως guest star μαζί με τον Χρήστο Θηβαίο σε μια συναυλία αφιερωμένη στον Νίκο Ξυλούρη στο Θέατρο Λυκαβηττού. Η παράσταση αυτή αποτυπώθηκε στο άλμπουμ “Σαν κοινόν μάνα μου ή μου φίλη μου” (2003). Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Γιάννης Χαρούλης: 10 τραγούδια απ’ τη φωνή της παράδοσης που αγαπήσαμε – Βίντεο

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr