Search
Close this search box.
Γιάννης Χαρούλης

Γιάννης Χαρούλης: Θα δώσει και τρίτη συναυλία στο Θέατρο Λυκαβηττού

Ο  Γιάννης Χαρούλης, έρχεται ξανά στο Θέατρο Λυκαβηττού, καθώς τα εισιτηρία οι δυο συναυλίες που είχαν προγραμματιστεί για  τις 28 και 29 Σεπτεμβρίου εξαντλήθηκαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Έτσι αποφασίστηκε να προστεθεί και μία ακόμη μουσική βραδιά, στον ίδιο χώρο, την 1η Οκτωβρίου.

Ο τραγουδοποιός από την Κρήτη επιστρέφει στον Λόφο του Λυκαβηττού  και θα μοιραστεί με το κοινό του τα πιο αγαπημένα τραγούδια του, παλιά και νέα, αλλά και μελωδίες «πειραγμένες» με ορχηστρικά ροκ στοιχεία, δημιουργώντας μια γέφυρα ανάμεσα στο χθες και το σήμερα Ένα αντάμωμα που σκοπό έχει να μας ξεσηκώσει, να μας κάνει να τραγουδήσουμε, να συνδεθούμε και να συγκινηθούμε.

Προπώληση εισιτηρίων για την τρίτη συναυλία ΕΔΩ

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Χαρούλη

Ο Γιάννης Χαρούλης, γνωστός για την ευελιξία του στην έντεχνη και κρητική παραδοσιακή μουσική, με μια μουσική διαδρομή που χαρακτηρίζεται από συνεργασίες και προσωπικά άλμπουμ, έχει αφήσει το στίγμα του στην ελληνική μουσική σκηνή.

Έχοντας ηχογραφήσει πέντε σόλο άλμπουμ και ένα live άλμπουμ που εξασφάλισε την πρώτη θέση στα ελληνικά μουσικά charts, ο Χαρούλης έχει επιδείξει τη μουσική του δεινότητα σε όλα τα είδη. Συνεργασίες με διακεκριμένους συνθέτες και τραγουδιστές όπως ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Λουκάς Θάνος και άλλοι έχουν εμπλουτίσει το ρεπερτόριό του.

Η σχέση του Χαρούλη με τη μουσική ξεκίνησε στην ηλικία των έξι ετών, όταν ο πατέρας του τον μύησε στο μαντολίνο, ενώ στη συνέχεια εμβάθυνε στην κρητική παραδοσιακή μουσική. Ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα με εμφανίσεις ως οργανοπαίκτης σε τοπικά φεστιβάλ από την ηλικία των 15 ετών. Το 2002, έκανε το ντεμπούτο του στην Αθήνα, ως guest star μαζί με τον Χρήστο Θηβαίο σε μια συναυλία αφιερωμένη στον Νίκο Ξυλούρη στο Θέατρο Λυκαβηττού. Η παράσταση αυτή αποτυπώθηκε στο άλμπουμ “Σαν κοινόν μάνα μου ή μου φίλη μου” (2003). Διαβάστε περισσότερα εδώ

Γιάννης Χαρούλης: 10 τραγούδια απ’ τη φωνή της παράδοσης που αγαπήσαμε – Βίντεο

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr