Search
Close this search box.
Χένρι Κάβιλ νέα ταινία

Έρχεται ο Χένρι Κάβιλ σε ρόλο έκπληξη (TEASER)

Έρχεται η νέα ταινία με τον Χένρι Κάβιλ, όπου θα τον δούμε ως κατάσκοπο.

Μας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον να δούμε την ταινία Argylle, που έχει πάρα πολύ καλό cast και φυσικά τον λατρεμένο Χένρι Κάβιλ . H ταινία κοστίζει 200 εκ. δολάρια και θα γίνει franchise. Το teaser του Argylle δεν αποκαλύπτει πολλά για την ταινία και η πλοκή του φαίνεται ιδιαίτερα μυστήρια.

Η ταινία βασίζεται στην νουβέλα της Ellie Conway, από τoν σεναριογράφο του Wonder Woman, Jason Fuchs, στο οποίο ένας συγγραφέας ξυπνάει με αμνησία και δεν αργεί να ανακαλύψει οτι είναι ένας κατάσκοπος με τρομερές δεξιότητες, αλλά και… μπλεξίματα.

Η σκηνοθεσία είναι του Matthew Vaughn και στο τρομερό cast βρίσκονται οι Χένρι Κάβιλ,  Sam Rockwell, Bryce Dallas Howard, Bryan Cranston, Catherine O’Hara, John Cena, Samuel L. Jackson, Dua Lipa. Ο Vaughn επέλεξε τον Κάβιλ για τον ρόλο του ομώνυμου κατασκόπου επειδή πιστεύει ότι ο ηθοποιός “έχει γεννηθεί για να παίξει τον bond” οπότε ο ρόλος του κατασκόπου θα του πηγαίνει φοβερά.

Η υπόθεση της ταινίας:

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τις περιπέτειες ενός υπερκατάσκοπου που παθαίνει αμνησία και νομίζει ότι είναι ένας best-seller συγγραφέας. Αφού επιστρέφουν οι μνήμες και οι θανάσιμες ικανότητές του, ξεκινά ένα ταξίδι εκδίκησης ενάντια στη μυστική οργάνωση στην οποία δούλευε, την Division. Βασίζεται στο πρώτο μυθιστόρημα της Ellie Conway, που δεν έχει εκδοθεί ακόμα, και έχει σκοπό να κάνει την αρχή μιας τριλογίας.

Πότε θα τη χαρούμε στον κινηματογράφο;

H ταινία θα κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου 2024, πρώτα από τους κινηματογράφους και έπειτα θα τη δούμε και στις οθόνες του Apple TV+.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr