Search
Close this search box.
Τζον_Βόιτ_Αντζελίνα_Τζολί

Τζον Βόιτ: “Απογοητεύτηκε” από την Αντζελίνα Τζολί – Την κατηγορεί για “ψέματα” στα social media (BINTEO)

Ο Τζον Βόιτ “απογοητεύτηκε” από τα “ψέματα” της κόρης του Αντζελίνα Τζολί για τον πόλεμο Ισραήλ – Γάζας.

Ο πατέρας της Αντζελίνα Τζολί, Τζον Βόιτ, κατακεραύνωσε τις απόψεις, της εν διαστάσει κόρης του για τον πόλεμο Ισραήλ – Χαμάς και την κατηγόρησε ότι διαδίδει “ψέματα” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Την ώρα που η ηθοποιός έχει μιλήσει ανοιχτά για το θέμα, ζητώντας “άμεση κατάπαυση του πυρός” στη Γάζα.

Τον περασμένο μήνα, η Τζολί μοιράστηκε μια ανάρτηση στο Instagram καταδικάζοντας την αιφνιδιαστική επίθεση της 7ης Οκτωβρίου στο Ισραήλ από μαχητές της Χαμάς, από την οποία σκοτώθηκαν περίπου 1.400 Ισραηλινοί πολίτες και στρατιώτες.

Σε μια επόμενη ανάρτηση στις 2 Νοεμβρίου, η Τζολί κατηγόρησε το Ισραήλ ότι “βομβαρδίζει σκόπιμα” έναν “παγιδευμένο πληθυσμό”, ο οποίος “στερείται τροφίμων, φαρμάκων και ανθρωπιστικής βοήθειας κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου”. Σε απάντηση, ο πατέρας της Τζολί δημοσίευσε ένα τρίλεπτο βίντεο στο Twitter, στο οποίο δήλωσε ότι είναι “απογοητευμένος” από τις απόψεις της κόρης της για τη σύγκρουση.

Σαμπρίνα Κάρπεντερ: Προκάλεσε αντιδράσεις με το βίαιο βιντεοκλίπ της μέσα σε εκκλησία (ΒΙΝΤΕΟ)

Καθισμένος μπροστά από μια αμερικανική σημαία, ο Βόιτ αντεπιτέθηκε στα “ψέματα” της Τζολί, προσθέτοντας ότι ο ισραηλινός στρατός “πρέπει να προστατεύει το έδαφός του, τον λαό του”. “Είμαι πολύ απογοητευμένος που η κόρη μου, όπως τόσοι πολλοί, δεν έχει κατανόηση της αξίας του Θεού”, δήλωσε ο Βόιτ. Πρόκειται για την καταστροφή της ιστορίας της γης του Θεού, της ιερής γης, της γης των Εβραίων. Πρόκειται για δικαιοσύνη για τα παιδιά του Θεού της ιερής γης”.

Η Τζολί, η οποία πέρυσι παραιτήθηκε από πρέσβειρα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) μετά από 20 και πλέον χρόνια, δεν έχει ακόμη απαντήσει στα σχόλια του πατέρα της.

Δείτε την ανάρτηση του Τζον Βόιτ:

You are currently viewing a placeholder content from X. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Πηγή φωτογραφίας

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr