Search
Close this search box.
Τζέικομπ_Ελόρντι_Σούπερμαν

Τζέικομπ Ελόρντι: Γιατί απέρριψε την οντισιόν για τον «Σούπερμαν» – Τι δήλωσε για τις ταινίες με τους υπερήρωες;

Ο Τζέικομπ Ελόρντι δήλωσε ότι απέρριψε την οντισιόν για τον «Σούπερμαν» επειδή ήταν πολύ σκοτεινή” και γιατί δεν τον ενδιαφέρουν οι ταινίες με υπερήρωες.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Τζέικομπ Ελόρντι αποκάλυψε ότι έλαβε πρόταση να δοκιμαστεί για το ρόλο του Clark Kent αλλά την απέρριψε αμέσως. «Λοιπόν, μου ζήτησαν να προετοιμαστώ για το Σούπερμαν», δήλωσε. «Αμέσως απάντησα: Όχι, ευχαριστώ. Αυτό είναι υπερβολικό. Αυτό είναι πολύ σκοτεινό για μένα».

Παρόλο που ο Ελόρντι μεγάλωσε θαυμάζοντας τον Κρίστιαν Μπέιλ και τον Χιθ Λέτζερ στον «Σκοτεινό Ιππότη», δεν βλέπει τον εαυτό του σε μια ταινία με υπερήρωες. «Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, όχι. Πάντα μου έλεγαν να λέω μια στρογγυλεμένη απάντηση, αλλιώς ο ατζέντης μου θα θυμώσει μαζί μου. ‘Όλα μπορούν να συμβούν!» είπε. «Και προφανώς όλα μπορούν να συμβούν, αλλά σε αυτό το στάδιο της ζωής μου, δεν βλέπω τον εαυτό μου να έχει ενδιαφέρον για κάτι τέτοιο. Μου αρέσει να κάνω αυτό που θα έβλεπα εγώ, και γίνομαι πολύ ανήσυχος βλέποντας αυτές τις ταινίες».

Θρήνος στον κόσμο του Netflix: Η τραγική απώλεια πασίγνωστου παραγωγού στον πόλεμο με τη Χαμάς

Ο ηθοποιός είπε ότι τον έχουν αποκαλέσει επιτηδευμένο επειδή φαινομενικά είναι αχάριστος για τις ευκαιρίες που του δόθηκαν. «Πώς είναι επιτηδευμένο να νοιάζεσαι για την παραγωγή σου;» δήλωσε ο Ελόρντι. «Αλλά το να μη νοιάζεσαι και να ταΐζεις συνειδητά τους ανθρώπους σκ@τά, γνωρίζοντας ότι βγάζεις χρήματα από το χρόνο των ανθρώπων, που είναι κυριολεκτικά το πιο πολύτιμο πράγμα που έχουν. Πώς είναι αυτό κουλ;»

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr