Search
Close this search box.
Γουίλεμ_Νταφόε_Σκαθαροζούμης

“Σκαθαροζούμης 2”: Ο Γουίλεμ Νταφόε μοιράζεται κάποιες λεπτομέρειες για τον ρόλο του στην sequel ταινία!

Στην sequel ταινία του “Σκαθαροζούμη” θα πρωταγωνιστήσει ο Γουίλεμ Νταφόε που μοιράστηκε κάποιες λεπτομέρειες για τον ρόλο του.

Μιλώντας στο Variety, ο Γουίλεμ Νταφόε συζήτησε διάφορα θέματα σχετικά με τα τελευταία του σχέδια, συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής του στο “Σκαθαροζούμης 2“.

Ο Νταφόε εξήγησε με σαφήνεια τον ρόλο του, δηλώνοντας: “Υποδύομαι έναν αστυνομικό στη μετά θάνατον ζωή, οπότε είμαι ένας νεκρός. Όταν ζούσα ήμουν ένας σταρ ταινιών δράσης, αλλά είχα ένα ατύχημα και αυτό ήταν που με έστειλε στην “άλλη πλευρά”. Λόγω όμως των ικανοτήτων μου, έγινα ένας ντετέκτιβ στη μετά θάνατον ζωή”.

Το σίκουελ, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2024 – σχεδόν 40 χρόνια μετά την πρώτη ταινία του 1988 – θα είναι και πάλι υπό την καθοδήγηση του Τιμ Μπάρτον. Παρόλο που ο ίδιος έχει παραμείνει σιωπηλός σχετικά με την πλοκή της ταινίας, πληροφορίες αναφέρουν την επιστροφή του Μάικλ Κίτον ως ο ομώνυμος χαρακτήρας, μαζί με τις αρχικές συμπρωταγωνίστριες Ουινόνα Ράιντερ και Κάθριν Ο’ Χάρα. Άλλοι ηθοποιοί που έχουν επιβεβαιωθεί για την ταινία, εκτός από τον Νταφόε, είναι ο Τζάστιν Θερού και η Τζένα Ορτέγκα.

Columbia Pictures: Ανανεώνεται και αλλάζει το χαρακτηριστικό λογότυπο της «Γυναίκας με τη δάδα»!

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr