Search
Close this search box.
Πινόκιο – Netflix:

Πινόκιο – Netflix: Το επίσημο τρέιλερ της ταινίας εντυπωσιάζει – Τρέιλερ

Ο Πινόκιο του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο ήρθε στο Netflix. Αρκετοί δημοσιογράφοι που έχουν ήδη δει την ταινία μιλούν πολύ γι’ αυτήν και αυτή τη στιγμή έχει βαθμολογία 92/100 στο Metacritic. Κάποιοι λένε πως προετοιμάζεται και για τα Όσκαρ.

Η νέα ταινία Πινόκιο μέσα από τα μοναδικά μάτια του σκηνοθέτη Γκιγιέρμο ντελ Τόρο φαίνεται πως θα διεκδικήσει υποψηφιότητα για  τα  Όσκαρ. Χρειάστηκαν 10 χρόνια για να γίνει τελικά πραγματικότητα το πολύπαθο έργο του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο. Από τότε που ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο ανακοίνωσε το σχέδιό του να κάνει μια ταινία κινουμένων σχεδίων stop motion με θέμα τον «Πινόκιο», έχουν περάσει αρκετά χρόνια και δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα.
 Μέχρι σήμερα, ο Ντελ Τόρο πείραζε τους θαυμαστές με την ιδέα να γυρίσει μια νέα ταινία «Πινόκιο», αλλά κανείς δεν ήξερε αν θα συνέβαινε στην πραγματικότητα. Αλλά τώρα, φαίνεται ότι ο Ντελ Τόρο θα κάνει επιτέλους την υπόσχεσή του και θα κάνει μια ταινία που είναι στην πραγματικότητα ένα πραγματικό παιδί. Με τη βοήθεια του Netflix
. Ο Tel Toro θα σκηνοθετήσει την ταινία με τον Mark Gustafsson, τον σκηνοθέτη κινουμένων σχεδίων στο Fantastic Mr. Fox. Στην Ιταλία, όλοι συμπεριφέρονται σαν μαριονέτες, εκτός από τις μαριονέτες. Το σενάριο θα γράψει ο Patrick McHale, ο οποίος είναι γνωστός για τις σειρές “Adventure Time” και “Over the Garden Wall”. Το διάσημο ιταλικό παραμύθι του Carlo Collodi είχε μεγάλη επίδραση στον Del Toro, ο οποίος δήλωσε ότι «καμία άλλη μορφή τέχνης δεν έχει επηρεάσει τη ζωή και την καριέρα μου περισσότερο από το animation, και κανένας χαρακτήρας στην ιστορία δεν έχει συνδεθεί μαζί μου τόσο βαθιά και προσωπικά όσο ο Πινόκιο».

Πλοκή και πληροφορίες:

Ο οσκαρικός σκηνοθέτης Guillermo Del Toro διασκευάζει το κλασικό ιταλικό παραμύθι σε μια stop-motion μουσική περιπέτεια. Ακολουθήστε τις σκανταλιάρικες περιπέτειες του αγοριού από ξύλο, καθώς προσπαθεί να γίνει ένα αγόρι με σάρκα και οστά.

Το σενάριο της ταινίας:

Del Toro, Patrick McHale

Η μουσική:

Ο Alexandre Desplat (ελληνικής καταγωγής), ο οποίος έχει διακριθεί στο παρελθόν και με ένα βραβείο Όσκαρ.

Το cast:

Ewan McGregor Γρύλος, Gregory Mann Πινόκιο,

David Bradley Τζεπέτο.

Ενώ θα συμμετέχουν: οι Finn Wolfhard, Cate Blanchett, John Turturro, Ron Perlman, ο Tim Blake Nelson, ο Burn Gorman, Christoph Waltz και η Tilda Swinton.

Πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία;

Ο «Πινόκιο» του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Δεκέμβριο, αποκλειστικά από τη συνδρομητική πλατφόρμα του Netflix.

Επίσημη περιγραφή Netflix:
Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Γκιγιέρμο ντελ Τόρο αναπλάθει το κλασικό παραμύθι της ξύλινης κούκλας που ονειρεύεται να γίνει αληθινό αγόρι.
Πρωταγωνιστούν:Γιούαν Μακγκρέγκορ,Ντέιβιντ Μπράντλι,Gregory Mann

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

 

Διαβάστε περισσότερα:

Ο Εραστής της Λαίδης Τσάτερλυ: Η Έμμα Κόριν και Τζακ Ο’Κόνελ σε μια αμφιλεγόμενη ερωτική ιστορία- Τρέιλερ 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr