Search
Close this search box.
Ο Εραστής της Λαίδης Τσάτερλυ

Ο Εραστής της Λαίδης Τσάτερλυ: Η Έμμα Κόριν και Τζακ Ο’Κόνελ σε μια αμφιλεγόμενη ερωτική ιστορία- Τρέιλερ 

Η ταινία «Ο Εραστής της Λαίδης Τσάτερλυ» έρχεται τον Δεκέμβρη στο Netflix.

Η διασκευή της Γαλλίδας σκηνοθέτιδας Laure de Clermont-Tonnerre του σκανδαλώδους κλασικού έργου του D.H. Lawrence Ο Εραστής της Λαίδης Τσάτερλυ έρχεται στο Netflix.

Πώς λοιπόν να προσεγγίσει κανείς το αμφιλεγόμενο κλασικό έργο του Λόρενς σήμερα;

Για τον ρόλο της Lady C., επιλέχθηκε η Έμμα Κόριν, η οποία έκανε θραύση στην 4η σεζόν του “The Crown” ως η νεαρή πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η ταινία «Ο Εραστής της Λαίδης Τσάτερλυ».

Το μπλε αγκαλιάζει κυριαρχεί στη χρωματική παλέτα της ταινίας και μοιάζει συνεχώς ένα τοπίο συννεφιασμένο με το δέρμα των εραστών να έχει μια σχεδόν βαμπιρική ωχρότητα.

Η ταινία δεν ντρέπεται καθόλου για το γυμνό, αφήνοντας τους θεατές να εκτιμήσουν τα σώματα των χαρακτήρων σε όλα τα είδη των ερωτικών στάσεων, που περιπλέκονται κάτω από αυτόν τον υπέροχο γαλάζιο ουρανό.

Υπόθεση:

Όταν παύει να νιώθει έλξη για τον σύζυγό της, η λαίδη Τσάτερλυ δημιουργεί μια παθιασμένη σχέση με τον θηροφύλακα της έπαυλής τους. Βασισμένο στο βιβλίο του Ντ. Χ. Λώρενς.

Πρωταγωνιστούν:Έμα Κόριν,Τζακ Ο’Κόνελ,Matthew Duckett

Ιστορία του βιβλίου:

Το Lady Chatterley’s Lover είναι ένα μυθιστόρημα που έγινε διάσημο για την απαγόρευση που συνέβαλε στην κυκλοφορία του για πολλά χρόνια. Σήμερα θεωρείται ένα από τα αριστουργήματα της παγκόσμιας ερωτικής λογοτεχνίας. Το μυθιστόρημα, ή τουλάχιστον τα τμήματα που εκδόθηκαν στα αγγλικά, γράφτηκε μεταξύ 1926 και 1928 όταν ο Lórion ζούσε στη Φλωρεντία, αλλά δεν δημοσιεύτηκε πλήρως παρά το 1960. Υπήρξαν διάφορες δικαστικές και εξωδικαστικές διαφορές όλα αυτά τα χρόνια, αλλά το συνολικό μήνυμα του μυθιστορήματος παραμένει αμετάβλητο.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας Ο Εραστής της Λαίδης Τσάτερλυ:

Διαβάστε περισσότερα:

Netflix: Ποιες ταινίες – σειρές κυκλοφορούν σήμερα; 9/11

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr