Search
Close this search box.
Πέγκυ Τρικαλιώτη

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Δε θα μου πεις εσύ πως δε θα κάνω παιδί.»

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη μίλησε για την εμπειρία της από την εγκυμοσύνη και τα διάφορα σχόλια που είχε ακούσει από άλλους πριν καταφέρει να κάνει παιδί. 

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά και δήλωσε τα εξής:

«Οταν μου είπαν πως δεν μπορώ να κάνω παιδί, δεν το δέχθηκα. Πιστεύω στις μαγικές μας, όλων, δυνάμεις. Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα που τα θέλουμε πραγματικά. Ναι, μπορούμε να τα κάνουμε. Είναι θέμα ενεργειακό κατά τη γνώμη μου. Αν φορτίσεις κάτι πάρα πολύ θετικά και ενεργειακά, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να αποκτήσεις κάτι που σου έχουν πει οι άλλοι ότι αποκλείεται να γίνει».

H ίδια συνεχίζει: 

«Για το παιδί μού είχαν πει πως αποκλείεται, «ξέχνα το» και είχα πάντα στο μυαλό μου την υιοθεσία. Είχα δηλαδή κατά νου πως άμα δεν συμβεί η εγκυμοσύνη, δεν έχει καμία σημασία αν θα γίνω βιολογικός γονιός. Και είπα ότι θα προσπαθήσω γιατί δεν μπορεί να μου πει κάποιος όχι για αυτό που πραγματικά έχει έρθει το σώμα μου να κάνει. Γιατί εγώ ανεβαίνω πάνω στη σκηνή και κάνω πράγματα που είναι παλαβά! Δεν θα μου πεις εσύ ότι δεν θα κάνω εγώ παιδί. Και το έκανα.»

«Μετά από αυτό επικοινώνησαν πολλές γυναίκες μαζί μου. Παιδιά, είναι πολύ συγκινητικό όσα λάμβανα στα social media» συμπλήρωσε η γνωστή ηθοποιός.

Netflix: Ποιες ταινίες – σειρές κυκλοφορούν σήμερα; 27/10

Λίγα λόγια για την αγαπημένη ηθοποιό:

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Θεατρικής Τέχνης. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 16 Νοεμβρίου 1971. Έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές, κινηματογραφικές και θεατρικές παραγωγές.

Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό με τη συμμετοχή της στη σειρά Αναστασία το 1993.

Έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, όπως Αναστασία,Τμήμα Ηθών, Τολμηρές Ιστορίες, Η Πρόβα του Νυφικού, Η Αγάπη Άργησε μια Μέρα, Ο Μεγάλος Θυμός, Η Σιωπή των Αγγέλων, Κόκκινος Κύκλος,10η εντολή, Κινούμενη Άμμος, Ιστορίες από την απέναντι όχθη, Ο 3ος Νόμος, Προς την ελευθερία, Φλόγα και Άνεμος.

Διαβάστε περισσότερα:

Χριστόφορος Παπακαλιάτης : «Δέχθηκα αμφισβήτηση από τα κανάλια»

 

Φωτογραφία εξωφύλλου 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr