Search
Close this search box.
Τζόνι Ντεπ

Ο Τζόνι Ντεπ δε θα ενσαρκώσει τον Τζάκ Σπαροου

Ο Τζόνι Ντεπ, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα δεν επιστρέφει στους Πειρατές της Καραϊβικής.

Τέλος στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Τζόνι Ντεπ να επιστρέφει στους «Πειρατές της Καραϊβικής» με τον εμβληματικό ρόλο του Τζακ Σπάροου.

Χθες, κυκλοφόρησε μια αναφορά ότι ο ηθοποιός Τζόνι Ντεπ δεν θα έπαιζε ξανά τον ρόλο του ως Captain Jack Sparrow στο franchise The Pirates of the Caribbean.

Αυτή η είδηση ​​προκάλεσε κάποια σύγχυση στον κόσμο, καθώς το franchise είναι ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή προϊόντα της Disney.

Ο 59χρονος σταρ έπαιξε για τελευταία φορά τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα στο «Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales» του 2017, πριν ο κινηματογραφικός κολοσσός τον διώξει, εξαιτίας των κατηγοριών που εξαπέλυσε εναντίον του, η πρώην σύζυγος του, Άμπερ Χερντ.

Η βρετανική εφημερίδα έρχεται επί της ουσίας για να διαψεύσει όλα όσα έγραφε μέχρι και πριν από λίγες ημέρες η «The Sun», όταν μία πηγή τόνισε ότι μια έκτη ταινία του franchise με τίτλο «A Day At the Sea», ήταν στα σκαριά με ήρωα τον Τζόνι Ντεπ.

Οι Πειρατές της Καραϊβικής:

Οι Πειρατές της Καραϊβικής είναι μια σειρά ταινιών για μια ομάδα πειρατών που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο. Παρατίθενται οι πέντε ταινίες της σειράς.

Κύριος παραγωγός είναι ο Jerry Bruckheimer και σκηνοθεσία ανήκει σε διαφορετικούς δημιουργούς, ο καθένας με το δικό του στυλ. Υπάρχουν πολλοί συγγραφείς που δουλεύουν στις ταινίες “Pirates of Caribbean”.

Ένας από αυτούς είναι ο Ted Elliott και ένας άλλος είναι ο Terry Rossio. Η ιστορία ακολουθεί τις περιπέτειες του Captain Jack Sparrow και των φίλων του, William Turner και Elizabeth Swann.

Μερικοί από τους σημαντικούς χαρακτήρες της σειράς είναι ο Captain Barbossa (Geoffrey Rush), ο Josami Gibbs (Kevin McNally) και ο James Norrington (Jack Davenport). Μερικοί από τους ήρωες αντιμετωπίζουν πολύ ισχυρούς υπερφυσικούς εχθρούς, όπως ο Davy Jones (2–3), ο Captain Blackbeard (4) και ο Captain Salazar (5).

Οι εισπράξεις της σειράς ανέρχονται σε περισσότερα από 4,5 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και είναι η πρώτη σειρά ταινιών που απέκτησε πάνω από μία ταινία με εισπράξεις άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων..

Διαβάστε περισσότερα:

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Παραλίγο να χάσει τον ρόλο του Τζακ στον «Τιτανικό» εξαιτίας του χαρακτήρα του

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr