Search
Close this search box.
Μόνος_στο_Σπίτι_επανασύνδεση

«Μόνος στο Σπίτι»: Η επανασύνδεση των πρωταγωνιστών και το… αστέρι του Walk of Fame!

Οι πρωταγωνιστές της λατρεμένης ταινίας «Μόνος στο Σπίτι» επανασυνδέθηκαν με αφορμή την βράβευση του Μακόλεϊ Κάλκιν με το αστέρι του Walk of Fame του Χόλιγουντ.

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν είχε μια συγκινητική επανασύνδεση με την κινηματογραφική του μητέρα, στην τελετή για τα αποκαλυπτήρια του νέου του αστεριού στο Walk of Fame του Χόλιγουντ. Ο πρώην παιδικός πρωταγωνιστής του «Μόνος στο σπίτι» τιμήθηκε στα αποκαλυπτήρια από την Κάθριν Ο’Χάρα, η οποία υποδύθηκε τη μητέρα του και στις δύο ταινίες τη δεκαετία του 1990.

Σε μια εγκάρδια ομιλία, η Ο’Χάρα αναλογίστηκε το γεγονός ότι είδε τον Κάλκιν να γίνεται ένας σπουδαίος, παγκόσμιος σταρ όταν ήταν μόλις 10 ετών. «Το “Μόνος στο σπίτι” ήταν, είναι και θα είναι πάντα μια αγαπημένη παγκόσμια αίσθηση», είπε. «Ο λόγος που οι οικογένειες σε όλο τον κόσμο δεν μπορούν να αφήσουν ούτε ένα χρόνο να περάσει χωρίς να δουν μαζί την ταινία είναι εξαιτίας του Μακόλεϊ Κάλκιν

Το «Μόνος στο σπίτι» αποτέλεσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία κατά την κυκλοφορία του το 1990, αποφέροντας 476,7 εκατομμύρια δολάρια (περίπου 437 εκατομμύρια ευρώ). Ο Κάλκιν και η Ο’Χάρα επέστρεψαν και οι δύο για τη συνέχεια του «Μόνος στο σπίτι 2», που διαδραματίστηκε στη Νέα Υόρκη, το 1992. Και οι δύο ταινίες έχουν γίνει έκτοτε cult ταινίες και απαραίτητη χριστουγεννιάτικη προβολή για πολλούς.

Οι 10 πιο αμφιλεγόμενες κινηματογραφικές διασκευές βιβλίων που… χάλασαν ακόμη και παρέες

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr