Search
Close this search box.
Ντάνι Ντε Βίτο

Ντάνι Ντε Βίτο: Σκέψεις για reunion της ταινίας Ματίλντα!

Ο Ντάνι Ντε Βίτο δήλωσε ότι υπάρχουν σκέψεις για να πραγματοποιηθεί reunion της ταινίας Ματίλντα.

Στο έργο ο Ντε Βίτο και η αρχική ηθοποιός Μάρα Γουίλσον θα δουλέψουν ξανά μαζί. Οι δύο ηθοποιοί εμφανίστηκαν μαζί στην κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος του Ρόαλντ Νταλ το 1996, με σκηνοθέτη τον Ντε Βίτο.

 

Ο Ντε Βίτο αποκάλυψε ότι υπάρχει σχέδιο συνεργασίας του ίδιου και της Γουίλσον για το «Matilda in Concert», για το οποίο το δίδυμο θα αφηγείται την ταινία πάνω σε ζωντανή μουσική του συνθέτη Ντέιβιντ Νιούμαν.

Μιλώντας στο The Messenger, ο Ντε Βίτο δήλωσε: «Η Μάρα και εγώ σχεδιάζαμε να παρουσιάσουμε ζωντανά το Ματίλντα με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Νιου Τζέρσεϊ λίγο πριν ξεσπάσει η απεργία. Τα είχαμε ετοιμάσει όλα, αλλά μετά το ξέσπασμα της απεργίας δεν μπορούσαμε να προχωρήσουμε γιατί θα θεωρούνταν ως διαφήμιση μιας ταινίας».

«Ωστόσο, εξακολουθούμε να σχεδιάζουμε να το κάνουμε. Θα δούμε την ταινία με τη μουσική του Ντέιβιντ Νιούμαν και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε κάποια στιγμή σύντομα, καθώς φαίνεται ότι η απεργία μπορεί να φτάσει στο τέλος της – ελπίζω!».

Μόνα Λίζα: Νέα αποκάλυψη για τον γνωστό πίνακα μέσα από τις ακτίνες Χ

Η Γουίλσον, η οποία υποδύθηκε τον ομώνυμο χαρακτήρα στην ταινία, εμφανίστηκε επίσης στις ταινίες «Mrs. Doubtfire» και «Miracle on 34th Street» τη δεκαετία του ’90, πριν αποφασίσει να αποσυρθεί από την υποκριτική το 2001. Μετά από ένα διάλειμμα 12 ετών, επέστρεψε στο επάγγελμα το 2013, εμφανιζόμενη σε διάφορες διαδικτυακές σειρές.

Το 2019, ο Ντε Βίτο δήλωσε ότι είχε σκεφτεί να κάνει μια συνέχεια της ταινίας Ματίλντα. Κατά την προώθηση της ταινίας του «Jumanji: The Next Level», είπε: «Πάντα ήθελα να κάνω το Ματίλντα 2, αλλά όταν το παιδί ήταν ακόμα παιδί. Αλλά αυτό ήταν πριν από 20, 25 χρόνια. Ίσως η Ματίλντα να έχει ένα παιδί και να μπορούμε να κάνουμε κάτι με αυτό, δεν ξέρω».

Η κινηματογραφική εκδοχή μιούζικαλ της ταινίας Ματίλντα του Τιμ Μίντσιν κυκλοφόρησε το 2022, σε σκηνοθεσία Μάθιου Γουόρκας και με πρωταγωνιστές τους Αλίσα Γουέιρ, Λασάνα Λιντς, Στίβεν Γκράχαμ και Έμμα Τόμσον.

Πηγή φωτογραφίας 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr