Search
Close this search box.
Μίνα Αδαμάκη

Μίνα Αδαμάκη: Ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε πως η γνωστή ηθοποιός ζει

Η Μίνα Αδαμάκη ζει, σύμφωνα με τον Σπύρο Μπιμπίλα. Η είδηση πως η γνωστή ηθοποιός είναι νεκρή είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου εχθές.

Την Κυριακή (11 Ιουνίου), κυκλοφόρησαν αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που υποδηλώνουν ότι η ηθοποιός Μίνα Αδαμάκη πέθανε. Πολλοί στα social media της έστειλαν αποχαιρετιστήρια μηνύματα καθώς έφευγε για διακοπές. Ωστόσο, στην κάμερα του «Πρωινού» ο Σπύρος Μπιμπίλας ξεκαθάρισε ότι η Μίνα Αδαμάκη ζει. Η ηθοποιός αντιμετωπίζει μια πρόκληση υγείας, αλλά δεν είναι νεκρή.

Η δήλωση για την Μίνα Αδαμάκη από τον Σπύρο Μπιμπίλα:

«Εγώ αναστατώθηκα για κάτι που ψιλοήξερα ότι ένα άνθρωπος δεν είναι πολύ καλά. Το να λες όμως σε δημοσιογράφους πως δεν σας το επιβεβαιώνω και γράφω και στο Facebook να μην με παίρνουν άλλο, γιατί δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω και δεν υφίσταται. Εντάξει έλεος!

Η Μίνα Αδαμάκη είναι εν ζωή, περνάει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μακάρι να το ξεπεράσει. Αλλά το να δημιουργούμε μια είδηση ντε και καλά για να γίνει ένα μεγάλο θέμα…

Επικοινώνησα με μια φίλη της από την πολυκατοικία και μια ξαδέλφη της από τον Βόλο. Σημασία έχει πως η Μίνα Αδαμάκη είναι εν ζωή. Πέθαναν και την Ελένη Κούρκουλα και άρχισε άλλος κύκλος τηλεφωνημάτων. Εγώ δεν είμαι ο προθάλαμος του χάρου για να ξέρω ανά πάσα στιγμή ποιος έχει φύγει από τη ζωή. Με πληροφορούν οι συγγενείς και ως υπεύθυνος του ΣΕΗ αναρτώ. Και αυτό το λέω και για όλους τους φίλους που δυσαρεστούνται και λένε γιατί γράφω συνέχεια ποιος πέθανε.»

Η Μίνα Αδαμάκη στην τηλεόραση:

1980-1981 Αστροφεγγιά
1989-1990 Επιθεώρηση
1989-1992 Οι τρεις Χάριτες
1994 Το δις εξαμαρτείν MEGA
Άλλη μία φασαρία
1995-1996 Τζιν και Τσέρρυ
1996 Καλά ξεμπερδέματα ANT1
2001-2002 Άρωμα σαπουνιού
2003-2004 Piatsa Κολωνάκι
2006 Safe Sex TV Stories MEGA Σαμπρίνα Φάτον Επεισόδιο: “Μπίλι Γκράντε”
2007 Το Κόκκινο Δωμάτιο MEGA Βάσια Επεισόδιο: “Alexis story”
2008 Τα χρυσά κορίτσια ΕΤ1 Γωγώ 1 επεισόδιο
Safe Sex TV Stories MEGA Επεισόδιο: “Λίλα”
2015 Εθνική Ελλάδος

Διαβάστε περισσότερα:

Φρέντι Μέρκιουρι: H τελευταία, γαλήνια φωτογραφία λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr