Search
Close this search box.
Μαρία Κάλλας

Η Angelina Jolie ως Μαρία Κάλλας στη νέα ταινία του Pablo Larraín

Τη Μαρία Κάλλας θα ενσαρκώσει η Angelina Jolie στη νέα ταινία του Pablo Larraín. Το καστ φαίνεται σίγουρα ενδιαφέρον!

Έχουμε δει κατά καιρούς βιογραφίες να γίνονται ταινίες, μερικές από τις οποίες είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές λόγω της εκπληκτικής ομοιότητας των ηθοποιών με τις προσωπικότητες που ενσάρκωσαν. Μένει να δούμε πώς θα απεικονιστεί η Μαρία Κάλλας στην επερχόμενη βιογραφική ταινία για αυτήν. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς αυτή η ταινία απεικονίζει τη ζωή και την κληρονομιά της.

Σύμφωνα με το περιοδικό Variety  η Angelina Jolie θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία του υποψήφιου για Όσκαρ σκηνοθέτη Pablo Larraín, μια βιογραφική ταινία για τη διάσημη τραγουδίστρια της όπερας Μαρία Κάλλας.

Με τίτλο “Maria”, η ταινία “αφηγείται την ταραχώδη, όμορφη και τραγική ιστορία της ζωής της μεγαλύτερης τραγουδίστριας της όπερας στον κόσμο, ξαναζωντανεύοντας και επαναπροσδιορίζοντας τις τελευταίες ημέρες της στο Παρίσι της δεκαετίας του 1970”, σύμφωνα με το λογότυπο της ταινίας. Το σενάριο έγραψε ο Steven Knight (“Spencer”, “Peaky Blinders”, “Eastern Promises”).

Ο Larraín δήλωσε:

«Η ευκαιρία να συνδυάσω τα δύο πιο βαθιά και προσωπικά μου πάθη, τον κινηματογράφο και την όπερα, ήταν ένα πολυαναμενόμενο όνειρο.» «Το να το κάνω αυτό με την Αντζελίνα, μια εξαιρετικά γενναία και περίεργη καλλιτέχνιδα, είναι μια συναρπαστική ευκαιρία. Ένα πραγματικό δώρο.»

Η Angelina Jolie είναι ενθουσιασμένη για αυτό τον ρόλο:

«Παίρνω πολύ σοβαρά την ευθύνη απέναντι στη ζωή και την κληρονομιά της Μαρίας. Θα δώσω ό,τι μπορώ για να ανταποκριθώ στην πρόκληση. Ο Pablo Larraín είναι ένας σκηνοθέτης που θαυμάζω εδώ και καιρό. Το να μου δοθεί η ευκαιρία να αφηγηθώ περισσότερη από την ιστορία της Μαρίας μαζί του και με ένα σενάριο του Στίβεν Νάιτ, είναι ένα όνειρο.»

Οι δύο προηγούμενες βιογραφικές ταινίες του Larraín, η περσινή “Spencer” με την Kristen Stewart ως πριγκίπισσα Νταϊάνα και η “Jackie” του 2016 με τη Natalie Portman ως Κένεντι Ωνάση, συγκέντρωσαν και οι δύο υποψηφιότητες καλύτερης ηθοποιού για τις δύο πρωταγωνίστριές τους. Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης έλαβε επίσης υποψηφιότητα για Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας για το χιλιανό ιστορικό δράμα “No” του 2012, την πρώτη υποψηφιότητα για τη χώρα.

Διαβάστε περισσότερα:

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η αποστομωτική απάντησή της στο γιουχάρισμα του κόσμου – Βίντεο

 

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr