Search
Close this search box.
μπενινγκ

Ανέτ Μπένινγκ: Η εξομολόγηση της ηθοποιού για τον τρανς γιο της και πώς άλλαξε η στάση της

Η Ανέτ Μπένινγκ προσπαθούσε να προστατεύσει τον γιο της από τη δημοσιότητα όταν ήταν μικρότερος, αλλά πρόσφατα αποφάσισε ότι η ιστορία του θα μπορούσε να στηρίξει την κοινότητα LGBTQIA+, ειδικά με το σημερινό πολιτικό περιβάλλον.

Γιώργος Νταλάρας: «Κάποιοι από τους Έλληνες τραγουδιστές…είναι θεόφαλτσοι και για γέλια» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Καθώς περνάει ο καιρός, ειδικά τώρα με όσα συμβαίνουν, δυστυχώς στην πολιτική διαδικασία, τα τρανς άτομα χρησιμοποιούνται, ο φόβος και η άγνοια καλλιεργούνται εναντίον των τρανς ατόμων με τον πιο τρομακτικό τρόπο», ανέφερε η πολυβραβευμένη ηθοποιός στην εκπομπή «The View».

«Είναι τόσο άδικο και νιώθω πολύ, πολύ έντονα γι’ αυτό. Χειαζόμαστε ανθρώπους που υποδαυλίζουν τον φόβο», πρόσθεσε.

Η Ανέτ Μπένινγκ, που συνεργάζεται με τον σύζυγό της Γουόρεν Μπίτι για τη φροντίδα του 32χρονου γιου τους, Στέφεν Ίρα Μπίτι, εξήγησε πώς η προσέγγισή της ως προς τη διατήρηση του απορρήτου για το παιδί της άλλαξε με την πάροδο του χρόνου.

«Αρχικά, ένιωθα πολύ προστατευτική για την ιδιωτική ζωή του, καθώς είναι γιος δύο διάσημων ατόμων», εξομολογήθηκε η 65χρονη ηθοποιός. «Είχα την αίσθηση ότι ήταν δικαίωμά του να επιλέξει αν θα μοιραστεί δημόσια τη ζωή του ή όχι».

μπενινγκ
shutterstock

Η Μπένινγκ είχε ανοίξει τη συζήτηση για τη μετάβαση του Στίβεν σε μια συνέντευξή της στο AARP το 2019, όταν ήταν 27 ετών.

«Κατάφερε κάτι που είναι πολύ δύσκολο με πολύ στυλ και μεγάλη ευφυΐα», είχε πει η ηθοποιός στο εν λόγω δημοσίευμα.

«Είναι ένα ευκρινές, στοχαστικό άτομο και είμαι πολύ, πολύ περήφανη γι’ αυτόν» είχε συμπληρώσει.

 

«Όταν ήμουν νεότερη, ένα μέρος μου πίστευε ότι θα μπορούσα να σώσω τα παιδιά μου από το να υποφέρουν, κάτι που ήταν, φυσικά, γελοίο», είχε δηλώσει στο AARP.

«Πρέπει να περάσουν από τους αγώνες τους. Είναι πλέον πολύ δικοί τους άνθρωποι» είχε αναφέρει.

Ακόμα τότε, η Μπένινγκ εξέφραζε την τάση της να προστατεύσει τον γιο της και τα υπόλοιπα παιδιά της. Εκτός από τον 32χρονο Στέφεν Ίρα Μπίτι, μοιράζεται επίσης τη φροντίδα του 29χρονου γιου Μπέντζαμιν, καθώς και των κόρων Ιζαμπέλ, 27 ετών, και Έλλα, 23 ετών, με τον σύζυγό της, Γουόρεν Μπίτι.

Στην εκπομπή “The View”, η Μπένινγκ δήλωσε επίσης ότι ελπίζει πως οι άνθρωποι θα βρουν κάποιον στη ζωή τους που είναι τρανς άτομο, προκειμένου να μπορέσουν να αναπτύξουν καλύτερες συνδέσεις με την LGBTQIA+ κοινότητα.

«Μπορεί να υπάρχει κάποιος που δεν γνωρίζουν, που δουλεύει στο παντοπωλείο ή στο γιατρό τους ή στο δάσκαλό τους … κάποιος στη ζωή τους που είναι ακριβώς όπως αυτοί και τυχαίνει να είναι τρανς. Αν είστε ακόμα πιο τυχεροί, έχετε κάποιον στην οικογένειά σας, γιατί τότε καταλαβαίνετε πραγματικά ότι δεν χρειάζεται να κρίνουμε. Πρέπει να αγαπάμε και να καταλαβαίνουμε», είπε η Μπένινγκ.

Simpsons: Φωτογράφος αναδημιουργεί τους χαρακτήρες μέσω AI (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr