ο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης ανοίγει τις πύλες του

Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης ανοίγει τις πύλες του και υποδέχεται τα άτομα με οπτική αναπηρία

Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης ανοίγει τις πύλες του και υποδέχεται τα άτομα με οπτική αναπηρία

Υλοποιώντας την πολιτική των ίσων ευκαιριών για όλους, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης ανοίγει τις πύλες του στα άτομα με οπτική αναπηρία. Με σεβασμό στους συνανθρώπους μας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού παρείχε τη δυνατότητα σε μαθητές και φοιτητές του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ) να παρευρεθούν σε παραστάσεις της εμβληματικής όπερας «Don Giovanni», καθώς και στο χριστουγεννιάτικο γκαλά «Swinging Christmas» που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα Φίλων Μουσικής του κτηρίου Μ1.

Ο Parov Stelar live στη Θεσσαλονίκη

Για πρώτη φορά στα χρονικά του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης ο Πρόεδρος του κ. Βασίλης Γάκης υποδέχθηκε σπουδαστές του ΚΕΑΤ εγκαινιάζοντας μία νέα συνεργασία που υπηρετεί το κεντρικό σύνθημα της Διοίκησης του Οργανισμού ότι ο πολιτισμός είναι για όλους, χωρίς διακρίσεις και εξαιρέσεις.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη έρχεται στο Radio City στη Θεσσαλονίκη

ο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης ανοίγει τις πύλες του
ο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης ανοίγει τις πύλες του

Σε δήλωσή του ο κ. Γάκης επισήμανε πως: «Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης πρωτοπορεί απευθυνόμενο για ακόμη μία φορά στο σύνολο της κοινωνίας της πόλης μας και ευρύτερα της Βόρειας Ελλάδας. Η πρόσκληση που απευθύναμε στα μέλη του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών να παρευρεθούν σε παραγωγές μας, είναι το πρώτο τολμηρό βήμα σε έναν κύκλο συνεργασιών που “αγκαλιάζει” όλους τους συμπολίτες μας, καθιστώντας σαφές πως το αγαθό του πολιτισμού ανήκει σε όλους».

The Monkees: Πέθανε ο Μάικλ Νέσμιθ, μέλος του συγκροτήματος

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Γάκη: «Οι συνάνθρωποί μας που βιώνουν κάθε μορφής αναπηρία έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να γίνονται κοινωνοί των πολιτιστικών δράσεων που υλοποιούνται στη Θεσσαλονίκη και να συμμετέχουν ισότιμα, καθώς κοινή επιδίωξη όλων μας είναι να εργαστούμε για μια κοινωνία πιο δίκαιη, πιο φιλική, πιο ανθρώπινη. Μία κοινωνία προσβάσιμη και ελεύθερη σε όλους».

Για περισσότερα νέα, δείτε εδώ.

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ