Φήμες που διαδίδουν ορισμένοι εναπομείναντες γυρίνοι από τα βάθη του Νεπάλ λένε πως η αφίσα των Χατζηφραγκέτα του περασμένου live στο Principal, αλά Αστερίξ και Οβελίξ πωλείται ήδη στη μαύρη για χιλιάδες ευρώ.

Ένα ακόμη αναμενόμενο sold out πραγματοποιήθηκε στον γνωστό χώρο της Θεσσαλονίκης, με τους Χατζηφραγκέτα να παίζουν νέες τους επιτυχίες αλλά και παλιότερους ύμνους. Αίσθηση προκάλεσε η εμφάνιση του άρχοντα του μπουζουκιού αλλά και μεγάλου MC Βαγγέλη Χατζηγιάννη με το γρασιδί περουκίνι ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως την ώρα του live οι θαυμαστές του, του πετούσαν μπλουζάκια, γυαλιά, προφυλακτικά και άλλα είδη ένδυσης πάνω στη σκηνή. Ο Πάνος Φραγκιαδάκης, ο τεράστιος γυναικοκατακτητής του συγκροτήματος, αφού άγιασε τα αυτιά (και τις ψυχές) του κόσμου με τις φωνητικές του δυνατότητες παραμένοντας στη θέση του lead singer για το μεγαλύτερο μέρος της συναυλίας, κατέβηκε από τη σκηνή μόνο για να υπογράψει τα πολυαναμενόμενα για τις χιλιάδες θαυμάστριες αυτόγραφα αλλά και για να βγει σέλφιζ μαζί τους.

Μα όταν θα έρθει η στιγμή, που θα το θέλεις,
τότε στο χέρι σου μια φράπα, θα κρατάς,
και θα γυρίσεις να μου πεις, πως μ’ αγαπάς.
Τότε εγώ θα σε κοιτάξω, σαν μαλάκας,
και θα σου πω έχεις ξεχάσει, το νουνού,
μα σ’ αγαπώ τρελό μωράκι, του ουρανού.
Μεγάλες επιτυχίες όπως το συγκινητικό (μακάρι να αστειευόμουν) Σαν ποίημα σουρεάλ, το αναμνησιακό Νεοκυμματικό, το απόλυτα μεντορίστικο Ο δάσκαλος και εγώ, το νανούρισμά Ναρκωτικά, το Σκολείο (το σιχάθηκε η ψυχή μας, αλά γουατέβα), η αντεργκράουντίλα του Γαμώγερα, ο καημός του Είμαι μόνος, η αμετανόητη Κνίτισσα, ο λόγος που οι γυναίκες βλέπουν Champions League Για λόγους ταξικούς, ξεσήκωσαν τους χιλιάδες που ήρθαν να τους ακούσουν στο live ενώ σε ορισμένους αίσθηση προκάλεσε η απουσία από το ρεπερτόριο της πιο φάλτσας νότας (τι να πρωτοπούν οι θεοί).

…ότι να ναι σκηνικάκια, στα ματάκια σου τα δυο…
να το ξέρεις Κατερίνα, αν δεν σ’ έχω θα χαθώ…

Οι Πάνος Φραγκιαδάκης, Βαγγέλης Χατζηγιάννης, Γιώργος Χριστοδούλου στα Ντραμς και Βασίλης Τσιγκρής στο Μπάσο είναι οι Xatzifrageta the Band

Μόνο σκόνη παγωνιά και υγρασία και μας πνίγουν τα δεκαέξι τα πατώματα

Υ.Γ. Α ναι, και τα δάκρυα στο Ταξικό πλέον θεωρούνται θεσμός.

Κείμενο: Δημήτρης Φαργκάνης (Lavart)
Φωτογραφίες: Νότης Θεοδωρόπουλος (Lavart)

Κοινοποίηση:

Σχόλια

No more articles
Oι ταινίες της εβδομάδας στις αίθουσες του ΦΚΘ 23 – 29/3/2017

Close