αναλώσιμοι

Θεσσαλονίκη: Μυστήριο με τους τραυματισμούς στα γυρίσματα της ταινίας “Αναλώσιμοι 4”

Με τις μνήμες να είναι ακόμα νωπές από το δυστύχημα της ταινίας του Άλεκ Μπάλντουιν, η κατάρα των τραυματισμών στο σετ χτύπησε και την ταινία του Τζέισον Στέιθαμ “Αναλώσιμοι 4“, καθώς όπως μετέδωσε το Mega, τρία άτομα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για δύο τεχνικούς και ένα κασκαντέρ του Τζέισον Στέιθαμ. Ωστόσο αργότερα, η ΕΡΤ μετέδωσε ότι η πληροφορία δεν ισχύει και ότι θα ακολουθήσει επίσημη διάψευση.

Hellbound: Tο τελικό trailer της… Αποκάλυψης!

Πράγματι, η παραγωγή της ταινίας σε ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει “ανακριβείς” τις πληροφορίες για ατυχήματα. Ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ), Πάνος Κουάνης, μιλώντας την Καθημερινή, επιβεβαίωσε ότι υπήρξαν ατυχήματα. Πριν από περίπου ένα μήνα, εργαζόμενος στο στήσιμο των σκηνικών είχε ατύχημα και κατέληξε στο νοσοκομείο, από όπου πήρε εξιτήριο. Πριν από δυο μέρες, δύο από τους κασκαντέρ της ταινίας τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του γυρίσματος και διακομίστηκαν άμεσα στο νοσοκομείο, από όπου επίσης έχουν εξέλθει και είναι καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα με την εκπομπή Κοινωνία Ωρα MEGA, ο πρώτος τραυματισμός έγινε στα Βασιλικά, όταν ο τεχνικός της ταινίας έπεσε από το καράβι όπου γινόταν το γύρισμα και τραυματίστηκε σοβαρά.

“1883”: Το πρώτο trailer για το prequel του “Yellowstone”

Ο δεύτερος τραυματισμός έγινε στα Διαβατά, όπου γυρίζονταν σκηνές της ταινίας με φόντο τα πετρέλαια. Εκεί ο κασκαντέρ τραυμάτισε με όχημα έναν οπερατέρ, όταν έκανε όπισθεν και τον παρέσυρε. Η εταιρεία παραγωγής διαψεύδει αυτή την πληροφορία.

Ο πρόεδρος του ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικών Μέσων και Επικοινωνίας) Πάνος Κουάνης διέψευσε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, τις σχετικές πληροφορίες, ενώ σημειώνει ότι αναμένεται και ανακοίνωση εντός της ημέρας από την εταιρεία παραγωγής.

Ένας άλλος κασκαντέρ τραυματίστηκε την ώρα που πηδούσε από αμάξι σε αμάξι.

«Ο Ναός του Λαού»: Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα υποδυθεί τον ηγέτη της αίρεσης!

Παρά τους τραυματισμούς στο σετ της ταινίας, τα γυρίσματα των “Αναλώσιμων 4” συνεχίζονται κανονικά.

Πηγή 

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

INSTAGRAM

YelloWizard.gr