Σπύρος Μπιμπίλας: Τι απαντά για τη συμμετοχή του στο «Super Mammy» του Σεφερλή

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η σειρά “Super Mammy” του Μάρκου Σεφερλή.

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η σειρά του Μάρκου Σεφερλή ​«Super Mammy», καθώς κατηγορήθηκε από μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού, ότι παρήγαγε ομοφοβικά και σεξιστικά αστεία.

Οι δημοσιεύσεις των χρηστών στα social media βρίθουν από επικριτικά σχόλια κατά του γνωστού κωμικού, ενώ η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας, Έλενα Ακρίτα τοποθετήθηκε εναντίον της σειράς και συγκεκριμένα του σεναρίου.

Μετά από όλες αυτές τις εξελίξεις ο πρόεδρος του ΣΕΗ,  Σπύρος Μπιμπίλας ως συμμετέχων στη σειρά, απήντησε σε ένα από αυτά τα αρνητικά σχόλια που έλαβε στο διαδίκτυο εξηγώντας τη θέση του και τονίζοντας χαρακτηριστικά πως σαν επαγγελματίας ηθοποιός θέλει να έχει γεύσεις από κάθε είδους δουλειά.

Πιο αναλυτικά δήλωσε τα εξής:

«Τι να παραδεχτώ; Ότι σαν ηθοποιός θέλω να έχω γεύσεις από κάθε είδους δουλειά? Ότι ζούμε πλέον σε καθεστώς τρόμου μήπως ξεσηκωθούν όλοι με το. παραμικρό; ΜΗΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ; ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ; Γιατί αν αρχίσω να κάνω αυστηρή κριτική στον Σεφερλή, τι να πω μετά για τις δήθεν κουλτουροειδείς απόπειρες πολλών με τις κάθε είδους ασχήμιες επί σκηνής»; έγραψε απαντώντας στον διαδικτυακό του φίλο ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε τη δημοσίευση του παρακάτω:

Σπύρος Μπιμπίλας
Σπύρος Μπιμπίλας

Διαβάστε περισσότερα:

Η Emma Stone στην Αθήνα για την πρεμιέρα της ταινίας του Γ. Λάνθιμου

Φωτογραφία εξωφύλλου

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ