Ραδιοφωνικός Μαραθώνιος για την Κιβωτό του Κόσμου – Eternal Radio “The Power Of Love”

Το Eternal-Radio με βαθιά την αίσθηση της κοινωνικής ευθύνης, αυτά τα Χριστούγεννα στηρίζει τον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού “Κιβωτός του κόσμου”.

Από 01/12/2018-16/12/2018 θα πραγματοποιήσει τη δράση με τίτλο “The power of love-Η δύναμη της αγάπης” με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την Κιβωτό του Κόσμου. Για το σκοπό αυτό θα χρησιμοποιηθούν το πενταψήφιο νούμερο που διαθέτει η Κιβωτός του Κόσμου 19828 με χρέωση 2,48€/κλήση ή sms, καθώς και οι τραπεζικοί λογαριασμοί.

Από το Eternal-Radio θα γίνεται αναφορά στο έργο της Κιβωτού του Κόσμου, στα social media του σταθμού, με σποτ ανά μία ώρα καθώς και από τους παραγωγούς-εθελοντές του σταθμού στις εκπομπές τους.
https://www.youtube.com/watch?v=pkYBzUBhHPA

Την Κυριακή 16/12/2018, η δράση θα ολοκληρωθεί με 12ωρο ραδιοφωνικό μαραθώνιο με συμμετοχή όλων των εθελοντών-παραγωγών μας καθώς και με τη συμμετοχή πολλών καλεσμένων όπως:

Έλενα Σερεπίσου- Πρόεδρος του συλλόγου ΑΓΑΠΩ

Χρήστος Πετρίδης – Εικαστικός & Pr Manager

Αναστασία Γκούβα – Συντονίστρια εθελοντικών ομάδων & Σχεδιάστρια κοσμημάτων

Ηλίας Μαυροσκούφης – Τραγουδοποιός

Γιώργιος Μητρογιαννόπουλος –  Τραγουδοποιός

Γεωργία Κοκορίγκου – Τραγουδοποιός

Kαι πολλών άλλων.

Αυτά τα Χριστούγεννα δείχνουμε έμπρακτα τη δύναμη της αγάπης στηρίζοντας την Κιβωτό του Κόσμου, γιατί όλοι μαζί μπορούμε.

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ