Search
Close this search box.
onetwothree

Onetwothree.gr: Ποιότητα στο παιδικό ρούχο και ελευθερία έκφρασης

Γνώρισε τον κόσμο του Onetwothree. Από γονείς για γονείς που επιθυμούν ποιότητα και ελευθερία για τα παιδιά τους!

Το παιδί περνά από το ένα σκαλί στο άλλο με άλματα, και σε «ένα-δύο-τρία» ούτε που καταλαβαίνεις πως μεγάλωσε! Ως γονείς φροντίζουμε τα παιδιά να σκαρφαλώνουν την σκάλα αυτή κάνοντας τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Ειδικά, όταν πρόκειται για τα ρούχα που θα φορέσουν, είναι πολύ σημαντικό να δίνουν ελευθερία κινήσεων, να είναι ασφαλή για το δέρμα, να συνδυάζονται εύκολα, και φυσικά να είναι σύγχρονα και στυλάτα!

Στην Ελλάδα, όμως, οι καλύτερες επιλογές δεν είναι πάντα προσεγγίσιμες από τον μέσο γονιό. Η παιδική ένδυση, σε χαμηλές τιμές, συνήθως, υπολείπεται σε ποιότητα, πράγμα απαραίτητο όταν οι σκανδαλιές των μικρών μας εξερευνητών λεκιάζουν τη μπλούζα τους 3 φορές την ημέρα. Αντίθετα, τα προϊόντα καλής ποιότητας, μάλλον, αξίζουν μία περιουσία και τα παιδιά χρειάζονται πολλά ρούχα, καθώς συνεχώς αναπτύσσονται.

Η Λήδα και ο Ανδρέας, ένα ζευγάρι νέων γονέων από τη Θεσσαλονίκη, μεγαλώνοντας τα δύο γλυκά κοριτσάκια τους, βρέθηκαν μπροστά σε αυτό το δίλημμα, της καλής ποιότητας και της, φιλικής προς την οικογένεια, αξίας. Εν τέλει, ναι, αποφάσισαν να δημιουργήσουν μόνοι τους μία καλύτερη και πιο βιώσιμη λύση!

Μέσα στην πρώτη καραντίνα, λιθαράκι-λιθαράκι έχτισαν εκείνο που δεν μπορούσαν να βρουν στην ελληνική αγορά, κι εκείνο που ψάχνουν οι περισσότεροι γονείς όταν αναζητούν το καταλληλότερο ρούχο για τις ανάγκες ενός παιδιού που μεγαλώνει, παίζει, ανακαλύπτει! Έτσι λοιπόν, σε… «ένα, δύο, τρία» γεννήθηκε το «τρίτο παιδί» της οικογένειας, όπως λένε και οι ίδιοι, ο ηλεκτρονικός κόσμος του Onetwothree, που αποτελεί και έναν τόπο συνάντησης για συζητήσεις, ανταλλαγή ιδεών, συμβουλές για χαρούμενα παιδιά και, βέβαια, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα όπου βρίσκει κανείς ρούχα και παιχνίδια για βρέφη, μικρά και μεγαλύτερα παιδιά, με αξιοπιστία ως προς την κατασκευή τους, σε πραγματικά λογικές τιμές.

onetwothree-article
Τα χαμόγελα της οικογένειας πίσω από το Onetwothree.gr.

Κύριοι πυλώνες της ιδέας του Onetwothree.gr αποτελούν:

Φιλικό προς το παιδί, αλλά και φιλικό προς το περιβάλλον.

Επιλέγοντας ευρωπαϊκά brands, που και οι ίδιοι εμπιστεύονται για τα δικά τους παιδιά, φροντίζουν να παρουσιάζουν ρούχα φτιαγμένα από ποιοτικά υφάσματα, που επιτρέπουν στο δέρμα του παιδιού να αναπνέει. Προσαρμοσμένες στην μοναδική σωματική και γνωστική ανάπτυξη του παιδιού, οι φόρμες των ρούχων προσφέρουν πραγματική άνεση, ώστε η δυσκολία στις κινήσεις να μην κλέβει ούτε μια σταλιά από την ανεμελιά της παιδικής πραγματικότητας.

Τα περισσότερα ρούχα είναι φτιαγμένα από 100% οργανικό βαμβάκι, ιδανική επιλογή για τις ευαίσθητες επιδερμίδες των μικρών παιδιών, ενώ με πολλή προσοχή, αποφεύγονται τα ρούχα που διαθέτουν κουμπιά με νικέλιο, ουσία που ευθύνεται για πολλές δερματίτιδες, ειδικότερα σε μικρές ηλικίες. Η παραγωγή οργανικού βαμβακιού είναι μία επιλογή πιο φιλική προς το περιβάλλον, αλλά και πιο ασφαλής για τους καλλιεργητές του που δεν έρχονται σε επαφή με τις βλαβερές ουσίες των φυτοφαρμάκων, όπως και η αποφυγή του νικελίου που αποτελεί επικίνδυνο παράγοντα για όσους το χρησιμοποιούν.

[foogallery id=”136808″]

Στο onetwothree.gr δεν χωράνε διακρίσεις. Ιδανικά για όλα τα παιδιά, χωρίς στερεότυπα, τα παιχνίδια που ανακαλύπτει όποιος επισκέπτεται το e-shop είναι κυρίως παιχνίδια ισορροπίας, συναρμολόγησης, πρακτικής σκέψης, αναπαράστασης και γενικότερα εστιάζουν στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων μέσα από πρωτότυπες δοκιμασίες. Ενισχύουν τη γνωστική ανάπτυξη, την ανάπτυξη των λεπτών κινήσεων και την εκμάθηση της αλληλεπίδρασης με τον κόσμο γενικότερα! Τα συγκεκριμένα παιχνίδια είναι κατά βάση κατασκευασμένα από 100% φυσικό ξύλο, αφού το πλαστικό αποφεύγεται λόγω της κακής κατασκευής και της άγνωστης προέλευσης των υλικών. Το ξύλινα παιχνίδια είναι πιο ανθεκτικά στον χρόνο, ενώ τα συγκεκριμένα χρωματίζονται προσεκτικά με μη τοξικές μπογιές, ιδανικά για αγκαλιές και, φυσικά, δαγκώματα!

Απλότητα και ελευθερία έκφρασης.

Η χρωματική παλέτα ακολουθεί μία πιο minimal γραμμή. Κυριαρχούν οι μονοχρωμίες, με χαριτωμένα σχέδια, που ταυτόχρονα είναι και πολύ σύγχρονα. Έτσι, το μεγαλύτερο μέρος των ρούχων συνδυάζεται πολύ εύκολα και οι γονείς διευκολύνονται στις επιλογές τους γνωρίζοντας πως αποκτούν διαχρονικά στυλάτα, ποιοτικά και όμορφα κομμάτια για την ντουλάπα των παιδιών τους. Ακόμη, στη φιλοσοφία πίσω από το onetwothree.gr ανήκει η παρότρυνση από τους γονείς προς το ίδιο το παιδί να διαλέξει… εκείνο τι θα φορέσει και με τι θα παίξει. Έτσι, έχοντας δημιουργήσει μία γκάμα ένδυσης που ενδείκνυται για αυτό, διευκολύνονται και οι μικροί εξερευνητές να συνδυάσουν τα ρούχα τους, αλλά και να εκφραστούν μέσα από αυτά! Χαρακτηριστικά, όπως λέει ο Ανδρέας και η Λήδα, «Θέλουμε το παιδί να φοράει το ρούχο, και όχι το ρούχο το παιδί»!

[foogallery id=”136809″]

Προσιτό σε όλους.

Θέλοντας να προσφέρουν και στους υπόλοιπους νέους γονείς την ευκαιρία ώστε να διαθέτουν τα καλύτερα προϊόντα για τα παιδιά τους, χωρίς δεύτερες σκέψεις, η Λήδα και ο Ανδρέας έχουν φροντίσει η τιμή να μην αποτελεί εμπόδιο στην ποιότητα, για όσα ανακαλύπτει κανείς στον χώρο του onetwothree.gr! Αυτό επιβεβαιώνεται και από εμάς, που κάναμε μία «βόλτα» στο e-shop και διαπιστώσαμε τόσο τις άψογες προδιαγραφές των προϊόντων, οι πληροφορίες των οποίων περιγράφονται με πλήρη λεπτομέρεια, όσο και τις προσιτές τιμές τους!

onetwothree-article
Onetwothree.gr: Από γονείς για γονείς που επιθυμούν ποιότητα και ελευθερία για τα παιδιά τους!

Ακόμη, έχοντας την επιθυμία, πέρα από το e-shop, να δημιουργήσουν και ένα δίκτυο γονέων σε όλη την Ελλάδα, ξεκίνησαν και το blog του onetwothree.gr, στο οποίο αναρτούν ιδέες και συμβουλές για χαρούμενα παιδιά και ψαγμένους γονείς!

Στις περίεργες και, χαρακτηρισμένες από ανασφάλεια, εποχές που ζούμε, προσπάθειες σαν αυτή της Λήδας και του Ανδρέα  χαρακτηρίζονται, αν μη τι άλλο, ελπιδοφόρες, καθώς και το marketing έχει αλλάξει εν ετει 2022, αλλά και τα standards στο ρούχο έχουν αναδιαμορφωθεί προς κάτι ποιοτικότερο και συνάμα οικονομικό.

 

➡️ Onetwothree.gr 🌈

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr