Οι Deep Purple πρόσφατα φιλοξενήθηκαν στη ραδιοφωνική εκπομπή του Eddie Trunk και στο πλαίσιο μιας μεγάλης σε διάρκεια και πολύ ενδιαφέρουσας συνέντευξης, συζήτησαν για την ιστορία της δισκογραφίας τους και την ανταπόκριση του κόσμου.

Πιο συγκεκριμένα στην ερώτηση για το ποιο θεωρούν ως το πιο υποτιμημένο τους άλμπουμ, ο Ian Gillan απαντά: « Το Fireball. Χωρίς καμία αμφιβολία, γιατί όλοι είχαν φρικάρει καθώς ήταν διαφορετικό από το In Rock» και προσθέτει «Λοιπόν, ναι. Ήταν μια δοκιμασία προς άλλες διαστάσεις των Purple, περισσότερο funky, περισσότερο blues και soul. Είμαστε ένα πολυδιάστατο συγκρότημα. Δεχόμασταν πολλές επιρροές την εποχή που πλάθαμε το ύφος μας. Και αυτό δέχτηκε μεγάλη κριτική. Γιατί δεν ήταν πανομοιότυπο του In Rock. Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο υποτιμημένο μας άλμπουμ».

Στην ίδια ερώτηση ο drummer Ian Paice σχολίασε: «Είναι δύσκολο να αποφασίσω, πραγματικά. Νομίζω ότι κάθε άλμπουμ που δημιουργήσαμε είχε την απήχηση που του άξιζε. Η μουσική είναι ένα ακαθόριστο πράγμα. Είτε σου αρέσει, είτε όχι. Το κοινό σου δείχνει πότε έκανες κάτι σωστά και πότε λάθος. Γι’ αυτό, δεν μπορώ να επιλέξω κάποιο άλμπουμ και να πω αυτό θα έπρεπε να είχε πάει καλύτερα. Μπορώ μόνο, να κοιτάξω πίσω σε όλα, αντικειμενικά, και να πω για κάποιο ότι πήγε καλύτερα από κάποιο άλλο.»

 

Κοινοποίηση:

Σχόλια

No more articles
Συνελήφθη ο κιθαρίστας των Lovin’ Spoonful

Close