Με αφορμή τα εβδομηκοστά πρώτα γενέθλια του θρύλου των Queen!
Η νορβηγική αεροπορική εταιρία Norwegian επεκτείνεται στη βρετανική αγορά με μια καινοτόμα και ευφυή πρακτική. Με αφορμή τα 71 χρόνια από την γέννηση του θρυλικού κι αγαπημένου Freddie Mercury, αποφάσισε να… «διακοσμήσει» το αεροσκάφος Boeing 787 Dreamliner με το πορτρέτο του. Και ενώ το πρώτο αυτό αεροπλάνο θα πετάξει για παρθενική φορά αργότερα μέσα στο καλοκαίρι, ένα δεύτερο βρίσκεται στα σκαριά. Λεπτομερέστερα, ο σπουδαίος καλλιτέχνης θα στολίσει και ένα 737-800 αεροσκάφος της Norwegian, το οποίο αναμένεται να πετάξει στα τέλη του έτους.


Σύμφωνα με το PlanetRock, ο Freddie Mercury είναι ο πέμπτος διάσημος του οποίου πορτρέτο τοποθετείται στα σκάφη της γνωστής νορβηγικής αεροπορικής εταιρίας, ύστερα από τον ποδοσφαιριστή Bobby Moore, τον συγγραφέα παιδικών βιβλίων Roald Dahl, την γυναίκα πιλότο Amy Johnson και τον Sir Freddie Laker.

«Ο Freddie Mercury ενέπνευσε ολόκληρες γενιές οπαδών της μουσικής ανά τον κόσμο και αποτελεί τεράστια τιμή να έχουμε έναν εκ των σπουδαιότερων τραγουδιστών όλων των εποχών στα αεροσκάφη μας» δήλωσε ο Thomas Ramdahl, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Norwegian.

Κείμενο: Αλέξανδρος Τσώνης (Lavart)

Κοινοποίηση:

Σχόλια

No more articles
Γιώργος Ανδρέου: «Η Ελλάδα είναι μια κοινωνία που έχει βαθιά ανάγκη από επαναφορά της αξοπιστίας της Παιδείας.»

Close