Search
Close this search box.
Ανδρέας Πασπάτης

Ο Ανδρέας Πασπάτης, ο snoopy, ο Άδωνης και ο… Freddie Mercury

Ο Ανδρέας Πασπάτης, ο ηθοποιός και stand up comedian απαντά στο ερωτηματολόγιο – συνέντευξη που ετοίμασε η Lavart με αφορμή τον κορονοϊό και την καραντίνα εν έτει 2020.

1. Με ποιο πρόσωπο της ιστορίας θα ήθελες να κάνεις βίντεο – κλήση τις μέρες της καραντίνας και γιατί;

Είναι πολλές οι επιλογές. Θα πω με τον Προκρούστη. Θα κάναμε και κάποιο βίντεο από αυτά τα βιντεάκια γυμναστικής σε καραντίνα που κάνουν όλοι αυτοί οι σούπερ θετικοί τύποι και με εκνευρίζουν, γιατί εγώ απλά κάθομαι και τρώω. Θα το ονομάζαμε “ασκήσεις γυμναστικής και σωματικής ανάπλασης με αυτοσχέδια όργανα στο κρεβάτι”

2. Με ποιον καρτούν – χαρακτήρα θα περνούσες ευχαρίστως την καραντίνα σου;

Παρότι αγαπάω πολύ τον Roadrunner δεν θα την πάλευα με τόση ενέργεια μέσα στο σπίτι. Ο Snoopy είναι πολύ δυνατή επιλογή αλλά έχω ήδη σκυλάκο. Οπότε θα πάω με τον  Bugs Bunny που ναι και κουλ τύπος και είναι safe επιλογή.

Snoopy
Snoopy

3. Ποιο τραγούδι θα άντεχες να παίζει στο repeat σε ολόκληρο το lock-down;

Ένα τραγούδι; Κοίτα, καταλαβαίνω ότι αυτή είναι μια ερώτηση πάσα για να πω κάτι τύπου: “Οτιδήποτε του Σπύρου του Γραμμένου, που είναι πολύ φίλος μου και τον αγαπάω και πολύ”. Αλλά, αν επέλεγα κάτι τέτοιο μετά δεν θα ήθελα να τον δω μπροστά μου ούτε ζωγραφιστό. Οπότε, απ’ ότι βλέπω δω στο Google υπάρχει το “The Rise and Fall of Bossanova” που κρατάει 13 ώρες και κάτι, και θα πω αυτό μπας και σώζεται.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

 

4. Αν είχες χρονομηχανή, σε ποια εποχή θα ταξίδευες (και θα έμενες εκεί μέχρι να λήξει το lock-down) και ποιόν θα έπαιρνες μαζί σου και γιατί;
Κάτσε αν έχω χρονομηχανή γιατί να μην πάω απευθείας μετά την καραντίνα; Αλλά αν υποθέσουμε ότι πάει μόνο προς τα πίσω, θα πήγαινα λογικά στα 80’s που είχαν λίγο πλάκα. Κανονικά θα ήθελα και πιο πίσω. Κάτι έτσι πιο μεσαιωνικό ή αναγεννησιακό αλλά αν είμαστε ρεαλιστές (όπως πάντα πρέπει να είμαστε με μια χρονομηχανή), δεν φεύγεις από κορονοϊό να πας κάπου που θα πεθάνεις από σκορβούτο ξέρω γω.

5. Με ποιόν πολιτικό θα πήγαινες για σωματική άσκηση (στέλνοντας το 6) και γιατί;

Θα πήγαινα με τον Αλεξάντερ Χάμιλτον που έκανε και πολλά εισιτήρια στο Broadway πρόσφατα και είναι στα πάνω του.

6. Ποιόν συνάδελφό σου θα εμπιστευόσουν να σου καθαρίσει το σπίτι και να σου πλύνει τα πιάτα εν μέσω covid και γιατί;

Θέλω να πω τον Δημήτρη τον Χριστοφορίδη που είναι και φουλ αρρωστοφοβικός και μικροφοβιακός και για αυτό πιστεύω θα έκανε καλή δουλειά. Από την άλλη όμως είναι και λίγο δίκοπο μαχαίρι αυτό, γιατί τον έχω ικανό να τα κάνει πολύ επιφανειακά για να τελειώνει γρήγορα και να φύγει γιατί θα φοβάται μην κολλήσει τίποτα.

7. Με ποιόν δε θα ήθελες να κλειστείς μέσα σ’ ένα ασανσέρ και γιατί;

Με τον Άδωνι γιατί κρίμα είμαι.

8. Ποιόν μουσικό, που δε βρίσκεται εν ζωή, θα έφερνες πίσω για ένα online live;

Επίσης δύσκολη επιλογή. Θα διαλέξω Freddie Mercury!

Freddie Mercury
Freddie Mercury

9. Ποιο γεγονός (καλλιτεχνικό ή μη) θα ήθελες να έχει βιντεοσκοπηθεί και να διατίθεται δωρεάν λόγω καραντίνας;

Το πως κόλλησε ο ασθενής μηδέν, για να ξέρουμε αν πρέπει να αθωώσουμε τις νυχτερίδες ή τα παγκολίνα.

10. Ποιο φανταστικό πρόσωπο θα ήθελες να κάνει corona – vlogs στο youtube και γιατί;

Νομίζω είναι ήδη τόσα πολλά που είμαστε καλυμμένοι με τα ήδη υπάρχοντα από τα υπαρκτά πρόσωπα. Παρόλα αυτά αν πρέπει να πω οπωσδήποτε κάποιον θα πω τον Ρικ από το Ρικ και Μόρτι γιατί θα μου άρεσε παραπάνω content από αυτήν την σειρά.

11. Σε ποιο χαρακτήρα από ταινία ή βιβλίο θα ανέθετες τη διαχείριση της κρίσης του κορωνοϊού στον πλανήτη και γιατί;

Α μεγάλη ευθύνη. Δεν ξέρω. Θα πω στον μάγο του Οζ γιατί τα έχει καταφέρει και με πιο δύσκολα πράγματα και έχει και μια καλή φήμη ότι διευθετεί προβλήματα.

Μετά την καραντίνα ο Ανδρέας Πασπάτης θα συνεχίσει την καινούργια του σόλο Stand Up Comedy παράσταση με τίτλο “Διαβάστηκε” σε Αθήνα και επαρχία. Καλώς εχόντων των πραγμάτων μέσα στο 2021 σκοπεύει να βιντεοσκοπήσει και να ανεβάσει την εν λόγο παράσταση στο κανάλι του στο youtube, όπως και την προηγούμενη παράσταση «Τσάι Party». Αυτήν την περίοδο δουλεύει πάνω σε νέα τα κείμενα για την επόμενη παράσταση τα οποία θα τα δοκιμάσει σε παραστάσεις που θα μοιράζεται την σκηνή με άλλους συναδέλφους. Φυσικά υπάρχουν και άλλα projects θα ανακοινωθούν εν καιρώ στα ενημερωμένα προφίλ στο instagram και το facebook.

Πηγές φωτογραφιών: 1, 2

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr