Μια φωτεινή… Βελεσιώτου

Ένα live στον Μύλο από τη δασκάλα με τα λαϊκά τραγούδια.

[dropcap size=big]Η[/dropcap] Φωτεινή Βελεσιώτου καθιερώθηκε πια ως μια γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια που πάντοτε αφήνει ικανοποιημένους τους ακροατές της στα μέρη που εμφανίζεται. Το live στον Μύλο την περασμένη Παρασκευή δεν αποτελεί εξαίρεση.

Η συνταξιούχος δασκάλα με τη χαρακτηριστική φωνή και το μπεσαλίδικο παρουσιαστικό δεν αρκέστηκε στο να ερμηνεύσει κομμάτια δικά της και άλλων δημιουργών, αλλά θερμή με τον κόσμο άνοιγε συχνά διάλογο μαζί του και αφιέρωνε από ένα τραγούδι στα παιδιά της. «Υπάρχω κι όσο υπάρχεις θα υπάρχω…» απάντησε σε μια κοπέλα από τα τραπέζια όταν εκείνη της φώναξε «Δεν υπάρχεις!».

[dropcap size=big]Η[/dropcap] Βελεσιώτου είναι δείγμα αυθεντικής λαϊκής αοιδού και καλλιτέχνιδας που δεν της πάει η εφήμερη δόξα, που απέδειξε πως όλα θέλουν τον χρόνο τους, αφού ξεκίνησε να εμφανίζεται σε μαγαζιά από το 1983, αλλά μπήκε στη δισκογραφία το 2004. Έτσι, κατάφερε να αποκτήσει στέρεες συνεργασίες και πιστούς θαυμαστές. Φέτος, ολοκλήρωσε τις κοινές εμφανίσεις της με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, και αναμένουμε πια να την ακούσουμε στα καλοκαιρινά φεστιβάλ που συνηθίζει να επισκέπτεται…

Μέχρι τότε, όμως, δείτε το φωτογραφικό αφιέρωμα της Ευλαμπίας Χουτουριάδου από το live στο club του Μύλου την Παρασκευή 20 Μαΐου!

Κείμενο: Άννα Ηλιαδέλη (Lavart)
Φωτογραφίες: Ευλαμπία Χουτουριάδου (Lavart)

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ