Είδαμε και ακούσαμε την πρεμιέρα της Νατάσσας Μποφίλιου στη Θεσσαλονίκη
Κατά τα κοινώς λεγόμενα, μία φορά δεν είναι ποτέ αρκετή για οτιδήποτε. Έπειτα από άλλη μια επιτυχημένη χρονιά στην πρωτεύουσα, οι… Επιζώντες της «Βαβέλ 2» είπαν να της φορέσουν ανοιξιάτικα και να… τραβήξουν ξανά για τον Βορρά, όπως ακριβώς και πέρυσι. Αυτή τη φορά το ραντεβού δόθηκε στη σκηνή του Stage Live κι εμείς ήμασταν εκεί.

Βράδυ Σαββάτου και το πρόγραμμα ανοίγει η Αντιγόνη, για να δώσει συνέχεια στα… δικά της τραγούδια, αυτά που περιγράφουν μοναδικά «όσα ο κόσμος μας κρύβει». Λίγο πριν τα ρολόγια μας δείξουν 23:30, η Νατάσσα Μποφίλιου και η 8μελή της ορχήστρα, μας υποδέχθηκαν γεμάτοι μουσικά και φυσικά χρώματα, ενώ η γλώσσα επικοινωνίας ήταν μία: το πάθος.

Συνοδοιπόροι της και συνδιαμορφωτές του τελικού αποτελέσματος ήταν φυσικά ο Θέμης Καραμουρατίδης (πιάνο), ο Άρης Ζέρβας (τσέλο), ο Γιάννης Δημητριάδης (πλήκτρα), ο Γιώργος Μπουλντής (ηλεκτρικό μπάσο και κοντραμπάσο), ο Μανώλης Γιαννίκιος (τύμπανα), ο Βαγγέλης Κατσαρέλης (τρομπέτα), ο Γιώργος Κάστανος (κλαρινέτο-σαξόφωνο) και ο Νίκος Μέρμηγκας (μπουζούκι), χωρίς το ταλέντο και τη μαεστρία των οποίων η «Βαβέλ» θα είχε μείνει ανολοκλήρωτη.

Πιστή στις παραδόσεις της με το κοινό, η Νατάσσα αφού μας ξενάγησε για μια ακόμη φορά στη Βαβέλ, έκλεισε το πρόγραμμα… «Εν λευκώ», ανανεώνοντας το ραντεβού με τους Θεσσαλονικείς για… Τα επόμενα φιλιά στις 18 του Μάρτη.

Κείμενο: Γιάννης Καρακασίδης (Lavart)
Φωτογραφίες: Νότης Θεοδωρόπουλος (Lavart)

 

Κοινοποίηση:

Σχόλια

No more articles
Λεόντιος και Λένα: Ένα σημείωμα της Μελίνας Γαρμπή

Close