Μ. Σχοινάς: «Αυτοί που δημιούργησαν την κρίση στην Ουκρανία καταφέρνουν στην ουσία να ενώσουν των δυτικό κόσμο…»

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς πιστεύει, ότι η κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία θα ενώσει την Ευρώπη.

Σε μία αισιόδοξη δήλωση για την κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία προέβη από την Κύπρο ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, αφήνοντας όμως αιχμές απέναντι σε αυτούς που είναι υπεύθυνοι για την εμπόλεμη κατάσταση.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Σχοινάς δήλωσε, πως αυτοί που δημιούργησαν την κρίση στην Ουκρανία καταφέρνουν στην ουσία να ενώσουν των δυτικό κόσμο και η Ευρώπη να αποτελέσει μια πολύ σκληρή δύναμη αποτροπής.

«Αυτοί που δημιούργησαν την κρίση στην Ουκρανία ουσιαστικά έχουν συμβάλλει στο να σφυρηλατήσουν μια απόλυτη ένωση του δυτικού κόσμου απέναντι σε αυτό το φαινόμενο. Η Ευρώπη είναι μια δύναμη καλού. Θα δουλέψουμε για την ειρήνη. Αλλά αν τα πράγματα πάνε στραβά, η Ευρώπη μπορεί να είναι και μια πολύ σκληρή δύναμη αποτροπής με κυρώσεις που δεν θα έχετε ξαναδεί, χωρίς προηγούμενο, με εναλλακτικές, ενεργειακές λύσεις που θα μας επιτρέψουν να είμαστε αυτάρκεις και να μην πάρουμε ρίσκα στην Ενέργεια και με πολύ σημαντικές δυνατότητες παρέμβασης, έτσι ώστε η κατάσταση να σταθεροποιηθεί».

Διαβάστε περισσότερα:

Ξύλο στην ουκρανική τηλεόραση μεταξύ δημοσιογράφου και φιλορώσου πολιτικού

Φωτογραφία εξωφύλλου

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ