Μάριος Φραγκούλης,Gigi D’Alessio

«La Soluzione»: Ο Μάριος Φραγκούλης σε ντουέτο με τον Gigi D’Alessio

Ο Μάριος Φραγκούλης σε ντουέτο με τον Gigi D’Alessio

Ο Μάριος Φραγκούλης επιστρέφει με το τραγούδι «La Soluzione» σε ντουέτο με τον Gigi D’Alessio.

Αναλυτικότερα:

“La Soluzione” Το Dreamers Inc. and ThroDef remix 

Διαθέσιμο σε ραδιόφωνα και όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από 5 Φεβρουαρίου

Κυκλοφορεί στο ραδιόφωνο και τις ψηφιακές πλατφόρμες την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου το
“LA SOLUZIONE – DREAMERS INC. AND THRODEF REMIX”.

Πρόκειται για την remix έκδοση του single των Μάριου Φραγκούλη και GIGI D’ALESSIO (Maqueta Records/Artist First) που αναδεικνύει τη συνεργασία των Μάριο Χαβιαρά και Θοδωρή Φοροζή.

Ο διεθνούς φήμης classical crossover τενόρος από την Ελλάδα ενώνει τη φωνή του με τον Ιταλό superstar Gigi D’Alessio για αυτήν τη μοναδική συνεργασία.

Μάριος Φραγκούλης,Gigi D’Alessio
Μάριος Φραγκούλης,Gigi D’Alessio

To “La Soluzione” είναι ένας αληθινός ύμνος για την ελπίδα.

Μετά την κυκλοφορία του single τον περασμένο Δεκέμβριο, έρχεται τώρα μια νέα ακυκλοφόρητη εκδοχή από δύο Έλληνες παραγωγούς, γνωστοί ως Dreamers Inc και ThroDef, τον Μάριο Χαβιαρά και τον Θοδωρή Φοροζή. Και οι δύο έχουν πολλές κυκλοφορίες με μεγάλες δισκογραφικές εταιρίες ηλεκτρονικής μουσικής (EMI, FM records, Cafe de Anatolia, Planetworks, Moonster, Feelgood Music), ενώ έχουν στο ενεργητικό τους πάνω από 30 singles και άλμπουμ, τα τελευταία χρόνια, τα οποία τους δίνουν την εγγύηση μιας σταθερής φήμης στο χώρο της ηλεκτρονική world music, organic house and deep house.

Αυτή η συνεργασία προέκυψε από την ιδέα της Μαριάν Γεωργίου να ενώσει τους δύο καλλιτέχνες για να μεταδώσουν στον κόσμο το μήνυμα θετικότητας που δίνει αυτό το κομμάτι, του οποίου συνυπογράφει τη σύνθεση μαζί με τον συνθέτη Σπύρο Μεταξά.

Τους ιταλικούς στίχους υπογράφει ο Francesco Boccia, γνωστός από την διεθνή του επιτυχία “Grande Αmore”, νικητής με τους Il Volo στο Φεστιβάλ San Remo το 2015.

Για περισσότερα νέα, δείτε εδώ.

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ