Βραβεία Grammy - 3 Απριλίου

Η τελετή των βραβείων Grammy μετακινήθηκε για τις 3 Απριλίου

Τα 64α ετήσια βραβεία Grammy, που είχαν αρχικά προγραμματιστεί για τις 31 Ιανουαρίου στο Λος Άντζελες, αλλά αναβλήθηκαν λόγω ανησυχίας για την εξάπλωση της Όμικρον, θα πραγματοποιηθούν στις 3 Απριλίου στο Λας Βέγκας.

Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που τα Grammy επαναπρογραμματίζονται λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ενώ για πρώτη φορά, η μεγαλύτερη βραδιά της μουσικής βιομηχανίας θα λάβει χώρα στο Λάς Βέγκας και θα μεταδοθεί ζωντανά από το CBS.

Αρχικά, ο στόχος ήταν να πραγματοποιηθούν με κόσμο, ωστόσο όπως ανέφεραν σε κοινή δήλωση η Ακαδημία Ηχογράφησης και το τηλεοπτικό δίκτυο CBS: «η απόφαση να αναβληθεί η τελετή (31 Ιανουαρίου) ήρθε μετά από προσεκτική εξέταση και ανάλυση με αξιωματούχους της πόλης και της πολιτείας, τους ειδικούς υγείας και ασφάλειας, την κοινότητα καλλιτεχνών και τους πολλούς μας συνεργάτες».

Η μουσική είναι ελευθερία

Ενώ η ημερομηνία της παράστασης έχει οριστεί για τις 3 Απριλίου στο Λας Βέγκας, ορισμένες λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμη καθοριστεί, συμπεριλαμβανομένων των πάρτι, των παραστάσεων και των φιλανθρωπικών εκδηλώσεων που συνήθως ακολουθούν την τελετή.

Κυκλοφορεί σήμερα το «χαμένο» άλμπουμ του Ντέιβιντ Μπόουι με τίτλο «Toy»

Φέτος, η Ακαδημία Ηχογράφησης έχει προγραμματίσει ένα αφιέρωμα στην Joni Mitchell για να ωφελήσει τη φιλανθρωπική της οργάνωση MusiCares, η οποία βοηθά μουσικούς που έχουν ανάγκη, με καλλιτέχνες όπως οι James Taylor, Herbie Hancock, Brandi Carlile και Batiste.

Grammys 2022
Η Joni Mitchell στη σκηνή

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ