Η “Αγκαλιά” της Nalyssa Green

“Να μη σταθώ ξανά να ίπταμαι να κείμαι
Να είναι αυτή η αγκαλιά η μοναχή για μένα”

Κάποιες ημέρες πριν και ενώ η καραντίνα έφτανε στο τέλος της, η Nalyssa Green κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουριο τραγούδι. Το ονόμασε “Αγκαλιά“. Είχε την επιθυμία να γράψει και να τραγουδήσει για κάτι που ενώ υπό άλλες συνθήκες θεωρούμε δεδομένο, κάπου μέσα στον τρόμο και την κοινωνική αποχή, χάθηκε. Η “Αγκαλιά” διαφέρει πολύ απ΄ό, τι ακούσαμε τόσο στα δύο πρώτα αγγλόφωνα άλμπουμ, αλλά και στο ελληνόφωνο “Μπλουμ“. Η Nalyssa απαγγέλει ραπάροντας και ραπάρει απαγγέλοντας με τον δικό της αέρινο και αισθαντικό τρόπο.

Η ενορχήστρωση είναι βασισμένη σε ένα απαλό και απλό ρυθμικό beat και στο αρμόνιο, ενώ η μελωδία, οι στίχοι αλλά και η ερμηνεία της σχηματίζουν στο μυαλό του ακροατή τη σημαντικότητα μιας απλής αλλά με πολύ νόημα κίνησης, μιας αγκαλιάς.

Πρόσφατα, ο Tomas Diafas δημιούργησε ένα βίντεο για την “Αγκαλιά” με πρωταγωνίστρια την Camila Carranza, η οποία μετουσιώνει με τις κινήσεις της όλα εκείνα τα συναισθήματα μιας πραγματικής αγκαλιάς. Η ίδια η Nalyssa έγραψε: “Ο Θωμάς και η Καμίλα έφτιαξαν βίντεο κλιπ για την Αγκαλιά και η αγάπη μου φτάνει στη Μαδρίτη, στο Μεξικό και συνεχίζει ώσπου να αγκαλιάσει όλη τη στρογγυλάδα της υδρογείου.”

Ακούστε εδώ την “Αγκαλιά” και δείτε το βίντεο:

Φωτογραφία: Angelos Krallis

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ