Η Nalyssa Green και το «Κρεβάτι» της

Μετά το «Κοκτέιλ», έρχεται το «Κρεβάτι»!

[dropcap size=big]Κ[/dropcap]ι ενώ τα καλοκαίρια μας είναι πλέον – δυστυχώς – συνυφασμένα με εύληπτα τραγούδια άμεσης και μαζικής κατανάλωσης, υπάρχουν καλλιτέχνες, και μάλιστα Έλληνες, που αποδεικνύουν περίτρανα πως οι ελάχιστες και μικρές εξαιρέσεις έχουν τη δύναμη να ξεχωρίσουν.

Πέρυσι λοιπόν, η Nalyssa Green κυκλοφόρησε το Κοκτέιλ, ένα synth, indie pop τραγούδι που ακούστηκε σε κάθε hip ραδιοφωνικό σταθμό και στέκι. Οι περίεργοι στίχοι του («κοκτέιλ θα σε κάνω με παγάκια, να σε πιω») καθώς και η πρωτότυπη μουσική και παραγωγή του, έκαναν την Nalyssa γνωστότερη στην ελληνική indie μουσική σκηνή, κάτι το οποίο της χάρισε πιθανόν ώθηση για περισσότερη έμπνευση και δημιουργία.

Κάπως έτσι πρέπει να γεννήθηκε και το νέο της τραγούδι, με τίτλο Κρεβάτι. Τραγούδι και βίντεο έκαναν μαζί την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο πριν από μερικές μέρες και οι θαυμαστές της Green δήλωσαν ενθουσιασμένοι. Τo indie pop κομμάτι με το έντονο bass line να παλεύει να ξεχωρίσει μπροστά από την επιτηδευμένα ωμή και παγωμένη ερμηνεία της Nalyssa, προσφέρει στιγμές ορχηστρικής ψυχεδέλειας, ελεγχόμενης πάντα από το όμορφο synth.

Τη σκηνοθεσία του video έχει αναλάβει ο Brittle (ήτοι Κωνσταντίνος Χαϊδαλής), ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει ο Βασίλης Ντοκάκης.

Απολαύστε το εδώ:


Κείμενο: Αλέξανδρος Τσώνης (Lavart)

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ