«Φιλαράκια»: Μήπως ήταν όλα ένα όνειρο; (Δείτε την φωτογραφία)

Ελπίζουμε πως όχι!

[dropcap size=big]Τ[/dropcap]α «Φιλαράκια» συμπληρώνουν σε δύο μήνες 23 χρόνια από το ντεμπούτο τους. Παρόλα αυτά, έχουν εξελιχθεί σε μία από τις πιο διαχρονικές και αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές που ακόμη παίζουνται σε επάληψη ανά τον κόσμο, αν και έχουν ολοκληρωθεί πάνω από μια δεκαετία. Οι δέκα σεζόν της σειράς έχουν κυκλοφορήσει σαφέστατα και σε DVD και μάλιστα αυτό ήταν που πυροδότησε μια σειρά από tweets που έφεραν τα πάνω κάτω στους fans.

Στο εξώφυλλο του κουτιού DVD της τέταρτης σεζόν, λοιπόν, οι έξι πρωταγωνιστές βρίσκονται όλοι σε ένα κρεβάτι και κοιμούνται. Όλοι εκτός της Ρέιτσελ (Τζένιφερ Άνιστον), η οποία όπως φαίνεται έχει ανοιχτά τα μάτια της και κοιτά τον φακό της κάμερας. Ένα tweet ενός ατόμου που πρόσεξε το συγκεκριμένο γεγονός ήταν αρκετό για να γίνει μια μακροσκελής συζήτηση στο Twitter σχετικά με την σειρά. Τα περισσότερα tweets είναι κωμικά:

«Είναι η σεζόν όπου η Ρέιτσελ τους σκοτώνει όλους»
«Σε αυτή τη σεζόν τους δηλητηριάζει όλους»
«Την ξύπνησε η στύση του Τσάντλερ»

[dropcap size=big]Ω[/dropcap]στόσο, κάποιος φαν έδωσε μια ολοκληρωμένη απάντηση η οποία όσο βάσιμη και αν φαίνεται, δεν μπορεί κανείς να την αποδεχθεί. Αναλυτικότερα, o Phil Dunne έγραψε:

«Αυτή είναι η θεωρία μου για τη σειρά «Φιλαράκια»: Η Ρείτσελ Γκρην είδε ένα όνειρο της ημέρα του γάμου της, και επειδή δεν ήθελε να παντρευτεί τον Μπάρι, είχε ένα όνειρο άγχους. Δημιούργησε μια φανταστική ιστορία στο μυαλό της και άλλους πέντε χαρακτήρες, προκειμένου να ξεφύγει από την μελλοντική της ζωή, όπου θα νιώθει παγιδευμένη. Το εξώφυλλο παρουσιάζει το ξύπνημά της λίγες ώρες πριν το γάμο της και συνεπώς όλη η σειρά είναι ένα όνειρο άγχους».

Τι να πιστέψουμε άραγε;

Κείμενο: Αλέξανδρος Τσώνης (Lavart)

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ