Search
Close this search box.
«Django»

«Django»: To κλασικό σπαγγέτι γουέστερν γίνεται τηλεοπτική σειρά (Τρέιλερ)

«Django»: To κλασσικό σπαγγέτι γουέστερν γίνεται τηλεοπτική σειρά με τους Ματίας Σένερτς και Νούμι Ραπάς.

Μια αγγλόφωνη αναπαράσταση του κόσμου του καλτ σπαγγέτι γουέστερν του 1966 του Σέρτζιο Κορμπούτσι «Django», που ξεκίνησε την καριέρα του Ιταλού εικονιδίου Φράνκο Νέρο, πρόκειται να ξεκινήσει από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης τον Οκτώβριο. Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης διαρκεί από τις 13 έως τις 23 Οκτωβρίου.

Η τηλεοπτική σειρά υψηλής σύλληψης, με τίτλο “Django”, θα προβληθεί το 2023 αποκλειστικά στο Sky και την υπηρεσία ροής NOW σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιείται η Sky, συμπεριλαμβανομένων του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιρλανδίας, της Ιταλίας, της Γερμανίας και της Αυστρίας. Θα προβληθεί επίσης στο Canal+ στη Γαλλία, την Ελβετία, τη Μπενελούξ και την Αφρική.

Το καστ:

Στη σειρά 10 επεισοδίων πρωταγωνιστεί ο Matthias Schoenaerts (“Rust and Bone”, “Bullhead”) ως ο εμβληματικός ένοπλος που είναι ο χαρακτήρας του τίτλου, μαζί με τον Nicholas Pinnock (“For Life”) ως John Ellis, που περιγράφεται ως “οραματιστής ιδρυτής» της πόλης της Νέας Βαβυλώνας. Η Lisa Vicari (“Dark”) υποδύεται την κόρη του Django, Sarah και η Noomi Rapace (Millennium Trilogy) έχει τον αντίπαλο ρόλο της ισχυρής και αδίστακτης εχθρού του John, Elizabeth Thurman.

Το καστ συμπληρώνουν οι Jyuddah James, Benny O. Arthur και Eric Kole ως τα παιδιά του John Ellis και Tom Austen ως καουμπόι Eljiah Turner.

Η σειρά σπαγγέτι γουέστερν που διαδραματίζεται στα τέλη του 1800 στο Τέξας είναι η ιστορία ενός ένοπλου που αναζητά την αλήθεια για τη σφαγή της οικογένειάς του με αφήγηση που εστιάζει στη διαφορετικότητα και τις μειονότητες. Ο Django θα βρεθεί να παλεύει για έναν ακόμη μεγαλύτερο σκοπό.

Η υπόθεση της σειράς:

Ο κουρασμένος καουμπόι ένοπλος αναζητά την κόρη που νόμιζε ότι είχε χάσει. Ακολουθώντας τα ίχνη της, έρχεται στη Νέα Βαβυλώνα, μια πόλη στο κάτω μέρος ενός κρατήρα, όπου όλοι οι απόκληροι είναι ευπρόσδεκτοι και όπου όλοι είναι ίσοι και ελεύθεροι. Εδώ, ο Django ανακαλύπτει ότι η 20χρονη κόρη του Sarah είναι ζωντανή και πρόκειται να παντρευτεί τον John Ellis, τον ιδρυτή της New Babylon.

Η Σάρα – η οποία κατηγορεί τον πατέρα της για το θάνατο της οικογένειάς τους, που σφαγιάστηκε πολλά χρόνια νωρίτερα ενώ βρισκόταν σε πόλεμο – θέλει ο Django να φύγει. Αλλά αρνείται να τα παρατήσει και κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να έχει μια δεύτερη ευκαιρία μαζί της, αποτελώντας πολύτιμο σύμμαχο για την Έλις, ενώ πρέπει να υπερασπιστούν τη Νέα Βαβυλώνα ενάντια στην ισχυρή Κυρία του Έλμντεϊλ.

Τα πρώτα τέσσερα επεισόδια σκηνοθετούνται από τη Francesca Comencini (“Gomorrah”), η οποία χειρίστηκε επίσης τη συνολική καλλιτεχνική επίβλεψη της σειράς. Τα υπόλοιπα έξι επεισόδια σκηνοθετούνται από τον David Evans («Downton Abbey») και τον Enrico Maria Artale («Romulus»). Τα γυρίσματα έγιναν στη Ρουμανία, μεταξύ Racos, Βουκουρεστίου και της περιοχής του Δούναβη.

 

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Διαβάστε περισσότερα:

Netflix «The Wonder»: Ένα βραβευμένο «ιρλανδικό» βιβλίο γίνεται ταινία (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr