Σε αντίθεση με τις προηγούμενες δύο εβδομάδες που είχαν αποκλειστικά αρχαιοελληνικό χαρακτήρα, τις επόμενες μέρες υπάρχει μια ποικιλία θεμάτων ως προς τις παραστάσεις που έρχονται. Ο Ερωτόκριτος του Δημήτρη Μαραμή, μετά την επιτυχία που γνώρισε την άνοιξη, ανεβαίνει για μια μόνο βραδιά στο Ηρώδειο ενώ ο Κώστας Γάκης και η Ομάδα Ιδέα πειραματίζονται δημιουργικά με τον μύθο των Λαβδακιδών στο έργο Το δέντρο του Οιδίποδα. Επιπλέον, ιδιαίτερης σημασίας είναι οι Βάκχες του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Έκτορα Λυγίζου που θα παρουσιαστούν σαν μυσταγωγική τελετή, θέτοντας τους ρόλους έξω από καλούπια. Με τα Αθηναϊκά φεστιβάλ να συνεχίζονται δυναμικά, οι θεατρικές επιλογές της εβδομάδας είναι πιο ενδιαφέρουσες από ποτέ. Ας τις δούμε όμως αναλυτικότερα!

Βάκχες του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία του Έκτορα Λυγίζου

Οι Βάκχες, μια γνήσια Διονυσιακή τραγωδία του Ευριπίδη, παίχτηκε για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του δημιουργού της (406 π.Χ). Ο βασιλιάς της Θήβας, Πενθέας, στρέφεται ενάντια στην θρησκεία του Διονύσου, η οποία εξισώνει όλους τους ανθρώπους, και προσπαθεί να την απαγορέψει δια του νόμου. Ο ήρωας όμως δεν γνωρίζει ότι ο ίδιος ο θεός Διόνυσος βρίσκεται στην πόλη με ανθρώπινη μορφή και ότι ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει τα ζωώδη ένστικτα των ανθρώπων προκειμένου να τον τιμωρήσει για την ασέβεια του.

Ο Έκτορας Λυγίζος βρίσκεται στο τιμόνι της σκηνοθεσίας και ανεβάζει με μια εκσυγχρονισμένη ματιά το έργο. Οκτώ ηθοποιοί – αφηγητές συνδέουν τα χορικά μέρη της τραγωδίας με την πλοκή, δημιουργώντας ένα θέαμα που θυμίζει τελετή μύησης. Η δυναμική του συνόλου και η σύγκρουση της συλλογικότητας με την ατομικότητα βρίσκονται στο επίκεντρο της παράστασης, η οποία ερχεται στο Ηρώδειο για ένα μόνο βράδυ στις 11 Σεπτεμβρίου.

Συντελεστές

Μετάφραση: Γιώργος Χειμωνάς
Διασκευή – Σκηνοθεσία: Έκτορας Λυγίζος
Σκηνικά – Κοστούμια: Κλειώ Μπομπότη
Φωτισμοί: Δημήτρης Κασιμάτης
Δραματολογική συνεργασία: Κατερίνα Κωνσταντινάκου
Σωματική προετοιμασία: Βίκυ Παναγιωτάκη
Φωνητική προετοιμασία: Ρηνιώ Κυριαζή

Παίζουν: Ανθή Ευστρατιάδου, Έκτορας Λυγίζος, Βασίλης Μαγουλιώτης, Άρης Μπαλής, Αργύρης Πανταζάρας, Ανέζα Παπαδοπούλου, Μαρία Πρωτόπαππα, Χρήστος Στέργιογλου

INFO

Στις 11 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Αθήνα

Παραστάσεις:

Ώρα έναρξης: 21:00

Εισιτήρια:

Ζώνη VIP: 31,5€ – 35€
Ζώνη Α: 22,5€ – 25€
Ζώνη Β: 13,5€ – 15€
Άνω διάζωμα: 5€ – 10€

 

Το δέντρο του Οιδίποδα σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη

Η Ομάδα Ιδέα ανεβάζει Το δέντρο του Οιδίποδα έχοντας βασιστεί στον αρχαίο μύθο των Λαβδακιδών. Η ίδρυση της Θήβας από τον Κάδμο αλλά και τα τραγικά γεγονότα που έζησε η οικογένεια του Οιδίποδα αποτελούν την βάση της παράστασης, η οποία έχει την μορφή μυσταγωγίας. Οι ρίζες του ανθρώπου και η επιρροή που αυτές έχουν στο μέλλον του είναι το βασικό ζήτημα γύρω από το οποίο στρέφεται η σκηνική δράση.

Ο Κώστας Γάκης, γνωστός κυρίως από την παράσταση Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2, υπογράφει την σκηνοθεσία αλλά και την μουσική επιμέλεια της παράστασης. Ο ίδιος μαζί με επτά ηθοποιούς (δυο από τους οποίους είναι οι σταθεροί συνεργάτες του, Αθηνά Μουστάκα και Κωνσταντίνος Μπιμπής) στήνει μια τελετή απελευθερωμένη από τον τόπο και τον χρόνο, που περιέχει μουσικά και εικαστικά στοιχεία. Η εντυπωσιακή αυτή παράσταση ανεβαίνει στο Δημοτικό Θέατρο Άλσους Ηλιούπολης στις 11 Σεπτεμβρίου και στο Κηποθέατρο Παπάγου στις 12 Σεπτεμβρίου.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Κώστας Γάκης
Κείμενο: Ομάδα Ιδέα με την συνεργασία των: Μαρίνα Αργυρίδου, Έκτορα Λίατσο, Γιώργο Βουρδαμή, Νεφέλη Μαρκάκη
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ίριδα Κανδρή
Live Μουσική: Κώστας Γάκης
Φωτισμοί: Χριστίνα Θανάσουλα
Εικαστική επιμέλεια: Βασιλική Σύρμα
Μουσική Σύνθεση: Κώστας Γάκης
Δ/νση – Οργάνωση Παραγωγής: Λευτέρης Πλασκοβίτης

Ερμηνεύουν: Κώστας Γάκης, Μυρτώ Γκόνη, Κρυστάλλη Ζαχαριουδάκη, Σταύρος Λιλικάκης, Κώστας Μαγκλάρας, Νεφέλη Μαρκάκη, Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνος Μπιμπής

INFO

Στις 11 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Άλσους Ηλιούπολης, Γαρδίκη και Σμόλικα, Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 9923840

Παραστάσεις:

Ώρα έναρξης: 21:00

Εισιτήρια:

Τιμή προπώλησης: 10€
Γενική είσοδος: 15€
Μειωμένο: 12€

Προπώληση εισιτηρίων:
Παράλληλα με τους τρόπους και τα σημεία προπώλησης που έχει επιλέξει κάθε εταιρεία παραγωγής, θα πραγματοποιείται προπώληση για όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, από την Τετάρτη 23 Αυγούστου και στο βιβλιοπωλείο «Περί Βιβλίου» (Ελ. Βενιζέλου 138, 210 9946717), από Δευτέρα έως Σάββατο, ώρες καταστημάτων.

Το ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Ηλιούπολης «Δ. Κιντής» θα είναι ανοιχτό, τις ημέρες των εκδηλώσεων, από τις 19:30.

Στις 12 Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο Παπάγου, οδός Κορυτσάς (6η στάση Παπάγου), Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 6520412

Παραστάσεις:

Ώρα έναρξης: 21:00

Εισιτήρια:

Προπώληση 10€
Κανονικό 15€
Μειωμένο 12€

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:

Δημοτική Κοινότητα Παπάγου/ Γραφείο Φεστιβάλ, Αναστάσεως 90, τηλ 213 2027186-187, Δευτέρα – Παρασκευή ώρες 08:30 – 14:00
Κατάστημα Δαναός, Μεσογείων 230, Χολαργός, τηλ. 210 6528301 ημέρες και ώρες καταστημάτων.
Ταμείο Θεάτρου: οδός Κορυτσάς, 6η στάση λεωφορείου Παπάγου, τηλ. 210 65 20 412, την ημέρα της παράστασης από τις 19:00.

 

Ερωτόκριτος σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μαραμή

Ο Ερωτόκριτος αποτελεί ποιητικό έμμετρο μυθιστόρημα του Βιτσέντζου Κορνάρου, ενός από τους μεγαλύτερους εκπροσώπους της Κρητικής Λογοτεχνίας. Πρόκειται για την ιστορία απαγορευμένης αγάπης μεταξύ της Αρετούσας και του Ερωτόκριτου που κατάφερε να μείνει διαχρονική στο πέρασμα των αιώνων. Παίρνοντας τον μύθο έξω από τον χώρο και τον χρόνο όπου διαδραματίζεται, ο Κωνσταντίνος Ρήγος δημιούργησε μια μουσική παράσταση που κέρδισε το κοινό τον περασμένο Μάιο στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ.

Ο Δημήτρης Μαραμής, γνωστός συνθέτης της έντεχνης μουσικής, υπογράφει το λιμπρέτο της παράστασης, το οποίο συνδυάζει αρμονικά την διάλεκτο του μυθιστορήματος του Κορνάρου με στοιχεία τζαζ και μπλουζ. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι νεαροί τραγουδιστές Θοδωρής Βουτσικάκης και Μαρίνα Σάττι ενώ στην παράσταση συμμετέχει ενόργανο και χορωδιακό σύνολο. Το έργο, που έχει μοντέρνο χαρακτήρα, θα έρθει στο Ηρώδειο στις 15 Σεπτεμβρίου για μια και μόνο βραδιά.

Συντελεστές

Μουσική διεύθυνση-λιμπρέτο: Δημήτρης Μαραμής
Σκηνοθεσία-χορογραφία: Κωνσταντίνος Ρήγος
Σκηνικά: Κωνσταντίνος Ρήγος, Μαίρη Τσαγκάρη
Κοστούμια: Γιώργος Σεγρεδάκης
Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας
Διεύθυνση φωνητικού συνόλου: Μάτα Κατσούλη

Ερμηνεύουν: Θοδωρής Βουτσικάκης (Ερωτόκριτος), Μαρίνα Σάττι (Αρετούσα), Gautier Βελισσάρης (Πολύδωρος), Ιωάννα Φόρτη (Νένα), Κωστής Μαυρογένης (Ρήγας)

Φωνητικό σύνολο: Βασίλης Δημακόπουλος, Νίκος Ζιάζιαρης, Νικόλαος Κατσιγιάννης, Γιάννης Κοντέλλης, Ανδρέας Μεταξάς-Μαριάτος, Σταμάτης Πακάκης, Στρατής Στηλ, Σπύρος Σώκος

Συμμετέχει εννιαμελές ενόργανο σύνολο.

INFO

Στις 15 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Αθήνα

Παραστάσεις:

Ώρα έναρξης: 21:00

Εισιτήρια:

Τιμές εισιτηρίων: 15€, 20€, 25€, 35€, 45€, 55€
Φοιτητικό, Παιδικό: 12€

Προπώληση εισιτηρίων:
Εκδοτήρια Φεστιβάλ Αθηνών, Πανεπιστημίου 39
Ταμεία ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ – Τ. 213 088 5700
Καταστήματα Public

 

Μανωλάκης ο βομβιστής του Αλέκου Σακελλάριου σε σκηνοθεσία Κώστα Αρζόγλου

Την σκηνοθεσία του θεατρικού έργου του Αλέκου Σακελλάριου με τίτλο Μανωλάκης ο βομβιστής επιμελείται ο ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου, που είναι κυρίως γνωστός για την συμμετοχή του παλαιότερα στον θίασο της Έλλης Λαμπέτη. Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από μια σειρά παρεξηγήσεων και κωμικών καταστάσεων που δημιουργούνται όταν εισέρχεται στην ζωή ενός ζευγαριού ο αδελφός της γυναίκας, Μανωλάκης. Ο φερόμενος ως τρομοκράτης «φιλοξενούμενος» διαταράσσει την ζωή των νιόπαντρων μετατρέποντας το υπόγειο του σπιτιού σε άντρο της τρομοκρατίας. Το διαχρονικό έργο ερχεται για να μας μεταφέρει στην δεκαετία του ’70 και να μας προσφέρει άφθονο γέλιο στην παραλία Μπάτης Φαλήρου στις 12 Σεπτεμβρίου.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Κώστας Αρζόγλου
Βοηθός σκηνοθέτη: Νερίνα Καμπασάκη
Σκηνικά – κοστούμια: Μαρία Βάλλα
Μουσική επιμέλεια: Γιάννης Παναγόπουλος

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μάκης Πατέλης, Μαρία Αντουλινάκη, Μιχάλης Μαρκάτης, Γιώργος Μπανταδάκης, Αθανασία Καλογιάννη, Μαρία Γιουμερτάκη, Νίκος Παναγιωτούνης, Γιώργος Κοντογιάννης.

INFO

Στις 12 Σεπτεμβρίου στην παραλία Μπάτης, Λεωφόρος Ποσειδώνος (στο ύψος της συμβολής με την Αχιλλέως), Παλαιό Φάληρο, Αθήνα

Παραστάσεις:

Ώρα έναρξης: 20:30

Εισιτήρια:

Είσοδος ελεύθερη.

Στο χώρο των εκδηλώσεων το Περίπτερο του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα δέχεται προσφορά αποκλειστικά σε τρόφιμα.

 

Φίλησε με σαν και πρώτα… της Δήμητρας Παπαδήμα σε σκηνοθεσία Γιάννη Μποσταντζόγλου

Η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα δοκιμάζεται για ακόμη μια φορά στον τομέα της θεατρικής συγγραφής με το έργο Φίλησε με σαν και πρώτα. Η Χαρά, μια ηρωίδα που πιστεύει ότι έχει την τέλεια ζωή, βιώνει απανωτά σοκ όταν μαθαίνει ότι έχει προδοθεί και εξαπατηθεί από τα κοντινά της άτομα. Την Παπαδήμα, που ενσαρκώνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, πλαισιώνουν ο Γιάννης Μποσταντζόγλου ως ο σύζυγος και η Θωμαΐς Ανδρούτσου ως η Αλβανίδα παραδουλεύτρα. Με την συνοδεία μουσικής δια χειρός της γνωστής τραγουδίστριας Ευσταθίας, η παράσταση ανεβαίνει στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης στις 14 Σεπτεμβρίου.

Συντελεστές

Κείμενο: Δήμητρα Παπαδήμα
Σκηνοθεσία: Γιάννης Μποσταντζόγλου
Μουσική: Ευσταθία
Ενορχήστρωση-Sound design: Μανόλης Λιανής
Σκηνικά – Κοστούμια: Νίκος Κασαπάκης
Φωτισμοί: Νίκος Ταβουλάρης
Φωτογραφίες: Γιούλη Γεωργαντίδου
Οργάνωση Παραγωγής: Χρυσάνθη Γεωργαντίδου
Επικοινωνία: Χρύσα Ματσαγκάνη

Πρωταγωνιστούν: Δήμητρα Παπαδήμα, Θωμαΐς Ανδρούτσου, Γιάννης Μποσταντζόγλου

INFO

Στις 14 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης, Βωμού Αρτέμιδος , Αθήνα

Παραστάσεις:

Ώρα έναρξης: 21:00

Εισιτήρια:

Γενική είσοδος: 12€
Προπώληση/Μειωμένο: 10€

Προπώληση:
Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αχαρνών, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής 8:00-15:00, πλ. Αγίου Νικολάου 3, Αχαρνές
Κεντρική Πλατεία Αχαρνών (κιόσκι), καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής 17:00-20:00
ΚΕΠ Θρακομακεδόνων, καθημερινά 8:00-20:00, Σάββατο 8:00-14:00, πλ. Αριστοτέλους, Θρακομακεδόνες Δημαρχείο Αχαρνών, καθημερινά 8:00-15:00, Λεωφ. Φιλαδελφείας 87 & Μπόσδα, Αχαρνές

 

Ένας σκύλος που τον έλεγαν Φρίκη σε σκηνοθεσία των Δημήτρη Κουρούμπαλη και Φρόσως Κορρού

Η δεύτερη ευκαιρία που δίνει η ζωή στον έρωτα αποτελεί το κεντρικό θέμα της κωμωδίας Ένας σκύλος που τον έλεγαν Φρίκη. Η Μαργαρίτα μετά από έναν έντονο χωρισμό αποφασίζει να ζήσει μόνη της, χειραφετείται και μετακομίζει στο κέντρο. Προς δυσάρεστη της έκπληξη όμως, ο γείτονας του διπλανού διαμερίσματος είναι ο πρώην της, που έχει ιδιαίτερα εριστικό χαρακτήρα. Η Μαρία Σολωμού και ο Δημήτρης Κουρούμπαλης ερμηνεύουν το πρωταγωνιστικό δίδυμο και έρχονται για να προσφέρουν άφθονο γέλιο στο θέατρο Ιλίσια – Βολανάκης.

Συντελεστές

Κείμενο: Δημήτρης Κουρούμπαλης
Σκηνοθεσία: Φρόσω Κορρού, Δημήτρης Κουρούμπαλης
Σκηνικά: Άγγελος Μέντης
Μουσική: Κώστας Ξενόπουλος
Κίνηση: Φρόσω Κορρού
Φωτισμοί: Αλέκος Γιάνναρος
Κοστούμια: Δομινίκη Βασιαγέωργη
Παραγωγή: Παναγιώτας Παρασκευοπούλου και Κώστα Ξενόπουλου

Παίζουν: Μαρία Σολωμού, Δημήτρης Κουρούμπαλης

INFO

Από τις 17 Σεπτεμβρίου έως τις 29 Οκτωβρίου στο θέατρο Ιλίσια – Βολανάκης, Παπαδιαμαντοπούλου 4, Ιλίσια Αθήνα

Τηλέφωνο: 2107223010

Παραστάσεις:

Κυριακή 20:00

Τετάρτη 20:00

Πέμπτη 20:00

Παρασκευή 21:15

Σάββατο 21:15

Εισιτήρια:

16€, 15€ & 13€ (μειωμένο)

Προπώληση εισιτηρίων έως 16 Σεπτεμβρίου στην ειδική τιμή των 12€ και 13€ μέσω viva.gr.

 

Επιπλέον:

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Φαληρικά 2017:

2047 του Ιάκωβου Μυλωνά, μια μαύρη κωμωδία που διαδραματίζεται στο κοντινό μέλλον και απεικονίζει την προσπάθεια συστηματικής εξόντωσης των ανέργων προκειμένου να εξαλειφθεί το φαινόμενο της ανεργίας. Ο Ιάκωβος Μυλωνάς γράφει, σκηνοθετεί αλλά και κατέχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση.
14 Σεπτεμβρίου 2017 – Παραλία Μπάτης, Λεωφόρος Ποσειδώνος (στο ύψος της συμβολής με την Αχιλλέως), Παλαιό Φάληρο, Αθήνα
Εισιτήρια:
Είσοδος ελεύθερη. Στο χώρο των εκδηλώσεων το Περίπτερο του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα δέχεται προσφορά αποκλειστικά σε τρόφιμα.

 

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού 2017:

Τα ραδίκια ανάποδα σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη, ένας μονόλογος μαύρου χιούμορ που περιλαμβάνει δεκατρείς κωμικούς επικήδειους. Ο Γιώργος Γαλίτης είναι ο δημιουργός του κειμένου αλλά και ο ηθοποιός που αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την ερμηνεία του επί σκηνής.
15 Σεπτεμβρίου 2017 – Κηποθέατρο Παπάγου, οδός Κορυτσάς (6η στάση Παπάγου), Αθήνα Τηλέφωνο: 210 6520412
Εισιτήρια: Γενική είσοδος: 15€ – Προπώληση: 12€ – Κάρτα δημότη/ φοιτητικό/ανέργων/άνω των 65/ΑμεΑ: 12€

 

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Στη Σκιά των Βράχων 2017:

Η επιστροφή της γηραιάς κυρίας του Φρήντριχ Ντύρρενματ, ένα κλασσικό θεατρικό έργο που έχει ως κεντρικό θέμα του την διαφθορά του ανθρώπου μέσω του χρήματος. Την παράσταση επιμελείται το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Βύρωνα ενώ την μουσική και την σκηνοθεσία υπογράφει η Λίλιαν Δημητρακοπούλου.
15 και 16 Σεπτεμβρίου 2017 – Θέατρο Βράχων, Βύρωνας, Αθήνα
Τηλέφωνο:
2107609340, 2107609350
Εισιτήρια: Είσοδος ελεύθερη

 

Στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Ιωνικές Γιορτές του Δήμου Νέας Σμύρνης:

Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν, μια παράσταση σε σκηνοθεσία Χριστίνας Αλεξανιάν που περιγράφει με μοναδικό τρόπο την Γενοκτονία των Αρμενίων μέσα από το πρίσμα της οικογένειας αλλά και του ίδιου του έθνους. Τον μονόλογο ερμηνεύει η ίδια η σκηνοθέτιδα της παράστασης.
16 Σεπτεμβρίου 2017 – Άλσος Νέας Σμύρνης, Λεωφόρος Ελευθέριου Βενιζέλου και Εφέσου, Αθήνα Εισιτήρια: Κανονικό 8€, Δημότες – κάτοικοι 5€. Οι δημότες/κάτοικοι υποχρεούνται να προσκομίσουν στα ταμεία του Άλσους, πριν την έναρξη της παράστασης αστυνομική ταυτότητα, λογαριασμό ΔΕΚΟ ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο αποδεικνύει ότι είναι δημότες ή κάτοικοι Νέα Σμύρνης.

 

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κολωνού 2017:

Νεφέλες του Αριστοφάνη, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα έργα του Αριστοφάνη που καυτηριάζει την εκπαίδευση που παρείχαν οι σοφιστές και ο Σωκράτης στην Αθήνα κατά την αρχαιότητα. Η παράσταση, κατάλληλη για όλη την οικογένεια, είναι σκηνοθετημένη από την Τζωρτζίνα Κακουδάκη.
17 Σεπτεμβρίου 2017 – Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού, Ιωαννίνων & Καπανέως, Αθήνα
Εισιτήρια:
Είσοδος ελεύθερη

 

Επιτυχημένες παραστάσεις που συνεχίζουν τις περιοδείες τους δυναμικά:

Λυσιστράτη σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου
Το μόνον της ζωής του ταξείδιον σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη
Μάνα θα πάω στο Hollywood σε σκηνοθεσία των Ευαγγελινού – Παπαδοπούλου
Για όνομα… σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη
Ιφιγένεια εν Αυλίδι σε σκηνοθεσία των Χειλάκη – Δούνια
Γουρούνι στο σακί σε σκηνοθεσία Γιάννη Καραχισαρίδη
Μήδεια σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη
Φιλιώ Χαϊδεμένου σε σκηνοθεσία Βασίλη Ευταξόπουλου
Γκιλγκαμές σε σκηνοθεσία Μαρίας Περετζή
Οιδίπους επί Κολωνώ σε σκηνοθεσία Σταύρου Τσακίρη

 

Κείμενο: Θοδωρής Κανάκης (Lavart)

 

Πηγές Φωτογραφιών: 1, 2, 3, 4, 5

Κοινοποίηση:

Σχόλια

No more articles
X
Γιάννης Χαρούλης: Και 3η συναυλία στο Κατράκειο!

Close