Search
Close this search box.

“Run” | Το νέο τραγούδι του Plàsi

“run out and follow your dreams”

O Plàsi είναι πλέον ένας από τους αγαπημένους καλλιτέχνες της Lavart, όπου κάθε φορά αγαπάμε να φιλοξενούμε νέες του κυκλοφορίες. Αυτή τη φορά η χαρά είναι ακόμη πιο μεγάλη, διότι ο Ελληνοσουηδός μουσικός αποφασίζει να κυκλοφορήσει ένα ολοκαίνουριο τραγούδι, προάγγελο του επερχόμενου ΕΡ του, μέσα σε καιρούς δύσκολους όπου χρειαζόμαστε μουσική. Το κομμάτι τιτλοφορείται “Run” και είναι ό,τι ακριβώς περιμέναμε από τον Μιχάλη.

Πράα φωνητικά, λιτή παραγωγή βασισμένη στην κιθάρα και στο πιάνο και μια μελωδία που παραπέμπει σε παραμύθι βγαλμένο από προϊστορικούς χρόνους. Με θεματική το κυνήγι του ονείρου, το μαγικό “Run” γράφτηκε και ηχογραφήθηκε στις Άλπεις, σε μια στάση της περιοδείας του, μαζί με τους φίλους και συνεργάτες μουσικούς του Μιχάλη, Linus Hasselberg και Hannes Hasselberg. Εάν αυτό είναι μια πρώτη γεύση της νέας δισκογραφικής δουλειάς, τότε ανυπομονούμε για το υπόλοιπο.

Plàsi – Run

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Photo by: Olof Grind

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr