Search
Close this search box.

To Τραγούδι της Εβδομάδας | “Potions” από Day Wave

“Your potion has got me in over my head”

O Αμερικανός μουσικός Day Wave εμφανίστηκε στο μουσικό προσκήνιο το 2016 με το πρώτο του εξαιρετικό EP και ήδη τέσσερα χρόνια μετά εξακολουθεί να δημιουργεί μουσική με ακριβώς τον ίδιο που μας συστήθηκε. Και αυτό, ξέρετε, τις περισσότερες φορές αποτελεί παγίδα. Ο ίδιος, ωστόσο, έχει καταφέρει και έχει βρει μια πολυδιάσταση μουσική ταυτότητα μέσα στην οποία δείχνει πολλά στοιχεία του εαυτού του και των συναισθημάτων του.

Και ενώ περιμένουμε με ανυπομονησία την κυκλοφορία του νέου του EP “Crush” στις 24 Απριλίου, δύο χρόνια σχεδόν μετά το debut album του, ο Jackson  δίνει στη δημοσιότητα το καινούριο του τραγούδι, με τίτλο “Potions“, το οποίο έρχεται μάλιστα έναν μήνα μετά από το προηγούμενο καινούριο “Starting Again“. Πρόκειται για ένα dream indie pop rock κομμάτι με την κλασική παραγωγή νοσταλγίας αλλά και ποιητικούς στίχους. Οι γρήγορες κιθάρες και τα επιτηδευμένα “αδύναμα” – φωνητικά που στοχεύουν να τονίσουν την ενορχήστρωση – μας καλούν σε ένα μικρό χορό στο σαλόνι μας, σαν εκείνους τους αυθόρμητους και ανεπιτήδευτους των 60s.

Day Wave – Potions

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr