Search
Close this search box.

Η Eleonora Soreitis για μία εμφάνιση στον Παπαγάλο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το υλικό της performance είναι μια συλλογή από τραγούδια της Eleonora A. Soreitis που γράφτηκαν από το 1995 μέχρι και σήμερα σε αγγλικό κυρίως στίχο με ατμόσφαιρες σκοτεινές, λυρικές, jazzy, αισθαντικές, ψυχεδελικές με διάσπαρτα rock και blues στοιχεία καθώς και μελοποιημένα ποιήματα των Edgar Allan Poe και Dylan Thomas. Δεν μπορούν να λείπουν βέβαια και κάποιες διασκευές από καλλιτέχνες που άσκησαν έντονη επιρροή στη συνθέτρια όπως οι Pink Floyd, Nick Cave & Tom Waits. Μια μουσική performance με τραγούδια που υμνούν τον ανεκπλήρωτο έρωτα, τα αδιέξοδα της ύπαρξης, το επερχόμενο τέλος, τα όνειρα των αθώων, επικλήσεις σε μούσες και αγγέλους…

Ελεονώρα Α. Σωρείτης-Σύνθεση τραγουδιών/φωνή/κλασική κιθάρα.

Αμαλία Σάνη-τσέλο/φωνητικά,

Χρήστος Αβράμογλου-πιάνο,

Αλέξανδρος Αβράμογλου- κρουστά/φωνή

ΠΟΤΕ: Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, 22:30

ΠΟΥ: Παπαγάλος live bar (Λόρδου Βύρωνος 3)

Τ. 6942436311
Είσοδος Ελεύθερη!

Η μουσική ατζέντα της Lavart στη Θεσσαλονίκη

Βιογραφικό

Η Ελεονώρα Αϊβαζίδου Σωρείτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από την Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης του Κ.Θ.Β.Ε.

Διετέλεσε μέλος του Θεάτρου Τέχνης “Ακτίς Αελίου” (2000 -2009), όπου συμμετείχε σε πολλές παραστάσεις. Σκηνοθέτησε και διασκεύασε τα τραγούδια στην μουσικοθεατρική παράσταση “Γρανάδα” (2009) καθώς μετέφρασε και σκηνοθέτησε την θεατρική παράσταση “Το Μαύρο νερό” (2012) της Ρεζά ντε Βετ.

Συμμετείχε σε παραστάσεις του Κ.Θ.Β.Ε. και συνεργάστηκε με διάφορες θεατρικές ομάδες της πόλης. Διδάσκει υποκριτική, ορθοφωνία και θεατρικό τραγούδι σε θεατρικά εργαστήρια και δραματικές σχολές.

Η ενασχόλησή της με τη μουσική ξεκινά από μικρή ηλικία, όπου παρακολούθησε  μαθήματα κλασικής κιθάρας στο Ωδείο Βορείου Ελλάδος. Έκτοτε ασχολήθηκε με τη σύνθεση μουσικής και τραγουδιών. Μεταξύ άλλων μελοποίησε ποιήματα των Κ. Καρυωτάκη, Edgar Allan Poe και Dylan Thomas. Εξέδωσε το προσωπικό της cd album με τίτλο “Σωρείτης” (2004, LizzArt studio) και παρουσίασε πρώτη φορά μέρος της δουλειάς της (2003) με τον μουσικοσυνθέτη Πάρι Παρασχόπουλο. Ως μουσικός-περφόρμερ συνεργάστηκε με την μουσικοπαιδαγωγική ομάδα “Κρουστόφωνο” σε πολλές παραστάσεις. Συνέθεσε επίσης μουσική για αρκετές παραστάσεις του θεατρικού εργαστηρίου του Θ.Τ. “Ακτίς Αελίου” κατά τα χρόνια της διδασκαλίας της σε αυτό. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πάνω στην υποκριτική, την κινησιολογία και τη μουσική. Είναι ιδρυτικό μέλος του eclipses group theater και καλλιτεχνική διευθύντρια του εργαστηρίου θεάτρου OMNIA.

https://www.facebook.com/eleonoraa.soreitis/

https://soundcloud.com/eleonora-soreitis

https://www.youtube.com/watch?v=-6IR5UZKCg4&list=UUq8y_Kt_Re67o0VbjAoJ8Fg

https://omniatheater.blogspot.com/

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr