Search
Close this search box.

Τo “House Of The Dragon” Θα Είναι Το Πρίκουελ Του “Game Of Thrones”

Αμέσως μετά την ακύρωση της προγραμματισμένης πρίκουελ σειράς του HBO με πρωταγωνίστρια την Naomi Watts, μία νέα ανακοίνωση έφερε τα πάνω κάτω για τους φίλους του Game of Thrones.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του προγράμματος της νέας συνδρομητικής υπηρεσίας HBO Max, ανακοινώθηκε πως το πρίκουελ που τελικά θα γυριστεί είναι το “House of the Dragon”.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι σήμερα ζητήσαμε να ξεκινήσει η παραγωγή του House of the Dragon για το HBO”, δήλωσε ο διευθυντής προγράμματος της εταιρείας.

Πρόκειται για μία σειρά που θα αφηγείται την ιστορία του οίκου των Ταργκάριεν και των πρώτων ετών του κόσμου του Γουέστερος” συμπληρώνει ο ίδιος, δίνοντάς μας μερικές πληροφορίες σχετικά με το σενάριο.

Η σειρά θα αποτελείται από δέκα επεισόδια και θα βασίζεται στο βιβλίο του George R.R. Martin “Fire & Blood”, με δημιουργό τον ίδιο τον συγγραφέα, τον Βινς Γκεράρντις, τον Ράιαν Κόνταλ, αλλά και τον Μιγκέλ Σαπότσνικ, τον σκηνοθέτη πολλών διάσημων επεισοδίων του Game of Thrones, ο οποίος θα σκηνοθετήσει και τον πιλότο της νέας σειράς.

Κείμενο: Δήμητρα Τούνα (Lavart)

Πηγές Φωτογραφιών: 12

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr