Search
Close this search box.

Η Jennifer Hudson Στον Ρόλο Της Aretha Franklin

Η ηθοποιός θα ενσαρκώσει την κορυφαία ερμηνεύτρια

Η ζωή και τα τραγούδια της Aretha Franklin, της σημαντικότερης ίσως γυναικείας φωνής του σύγχρονου τραγουδιού, έρχονται και πάλι στο φως μέσα από το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται πυρετωδώς το τελευταίο διάστημα. Πρόσφατα, η εταιρεία θεάματος MGM αγόρασε τα δικαιώματα για τη δημιουργία της εν λόγω παραγωγής και, όπως έγινε γνωστό, προσέλαβε τη Jennifer Hudson για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Την αποκάλυψη έκανε ο Αμερικανός παραγωγός Clive Davis στο pre-party των βραβείων Grammy, αναφέροντας μάλιστα πως την επιλογή της συγκεκριμένης ηθοποιού για τον ρόλο είχε κάνει η ίδια η Aretha Franklin. Η βραδιά περιλάμβανε και την εμφάνιση της Jennifer Hudson, η οποία έχει βραβευτεί με Oscar Β’ Γυναικείου Ρόλου για τη συμμετοχή της στην ταινία Dreamgirls. Η 36χρονη ηθοποιός ερμήνευσε ζωντανά κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Aretha Franklin, όπως τα Think, Rock Steady και Natural Woman, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως είχε τραγουδήσει ξανά προς τιμήν της Franklin στο ειδικό αφιέρωμα που είχε γίνει για εκείνη στα βραβεία Grammy το 2012.

Παραγωγοί του ντοκιμαντέρ έχουν οριστεί ο Scott Bernstein και ο Harvey Mason, με τον τελευταίο να έχει αναλάβει στο παρελθόν και τα soundtracks των ταινιών Sing και Pitch Perfect 2.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Κείμενο: Γιάννης Καρακασίδης (Lavart) 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr