Search
Close this search box.

Στον “Πάγο” Η Ταινία Για Τον Freddie Mercury (+VIDEO)

Απρόοπτες εξελίξεις οδήγησαν στην αναβολή των γυρισμάτων

Τι συμβαίνει όταν σε μία από τις πλέον πολυαναμενόμενες και πολυσυζητημένες παραγωγές των τελευταίων ετών παγκοσμίως ο σκηνοθέτης εξαφανίζεται καταμεσής των γυρισμάτων και δεν αφήνει κανένα ίχνος πίσω του; “Αυτά καλό είναι να μη γίνονται“, που λέει και μία σύγχρονη troll ατάκα. Ωστόσο, στην περίπτωση του “Bohemian Rapsody“, της ταινίας γύρω από τη ζωή του Freddie Mercury, αυτό συνέβη και η παραγωγή αναζητά εναγωνίως μία άμεση και “σωτήρια” λύση.

Η Fox, η εταιρεία παραγωγής της ταινίας, προχώρησε στην ανακοίνωση της προσωρινής αναβολής των γυρισμάτων εξ αιτίας της απουσίας-εξαφάνισης του σκηνοθέτη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Hollywood Reporter, ο Bryan Singer, γνωστός για τα σκηνοθετικά του κατορθώματα στους Συνήθεις Υπόπτους και τους X-Men, δεν εμφανίστηκε ποτέ στα γυρίσματα την επομένη της ημέρας των Ευχαριστιών και, συν τοις άλλοις, δεν άφησε κανένα ίχνος και δεν ειδοποίησε ποτέ κανέναν.

Ο εκπρόσωπός του έσπευσε να ενημερώσει πως ο Singer αντιμετωπίζει ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, δήλωση που δεν έγινε πιστευτή από κανένα Μέσο. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο εν λόγω σκηνοθέτης δημιουργεί προβλήματα σε κινηματογραφικά γυρίσματα, αφού είναι γνωστός για τις καθυστερήσεις και τις επιπολαιότητές του. Μάλιστα, αναφέρει περιστατικό κατά το οποίο ο Singer δεν εμφανίστηκε ποτέ σε γύρισμα και οι υπολειπόμενες σκηνές πραγματοποιήθηκαν από άλλο μέλος του συνεργείου!

Παρά την ανεύθυνη στάση του Singer, η οποία έχει οδηγήσει την Fox να σκέφτεται ακόμη και το ενδεχόμενο της αντικατάστασής του, η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί κανονικά για τον Δεκέμβριο του 2018, ενώ από τα πλάνα που διαρρέουν κατά καιρούς η ομοιότητα – τουλάχιστον η αισθητική – του πρωταγωνιστή Rami Malek με τον αείμνηστο Freddie Mercury είναι εντυπωσιακή. Αν μη τι άλλο, είμαστε πεπεισμένοι πως το πηγαίο ταλέντο του 36χρονου “Mr. Robot” δεν θα μας απογοητεύσει.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Κείμενο: Γιάννης Καρακασίδης (Lavart) 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr