Search
Close this search box.

Οι χαρακτήρες του Game of Thrones σε ένα …παράλληλο σύμπαν

[dropcap size=big]Ο[/dropcap]ι πρωταγωνιστές της πιο δημοφιλούς σειράς στον κόσμο, του Game of thrones, στήθηκαν αυτή τη φορά μπροστά σε ένα φωτογραφικό φακό, με αφορμή την έναρξη του νέου κύκλου επεισοδίων στις 16 Ιουλίου. Ο Miles Aldridge, φωτογράφος στο περιοδικό TIME, κατάφερε να προσδώσει εκπληκτικά έναν αναγεννησιακό αέρα στο concept των εικόνων, δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια τόσο όσον αφορά τον χώρο αλλά και τα πρόσωπα.
Η απεικόνιση των τραγικών χαρακτήρων σε ένα πολύχρωμο καθεστώς δε θυμίζει σε τίποτα την εμπόλεμη ζώνη των σκηνικών της σειράς. Το βλέμμα του καθενός όμως, σα να κουβαλά συσσωρευμένη όλη την ιστορία των ως τώρα 6 κύκλων, προαναγγέλλει το …αναπάντεχο στην εξέλιξη στοιχείο, που το κοινό έχει μάθει πια να περιμένει.
(οι φωτογραφίες θα μπουν η μια κάτω από την άλλη, σε μεγάλο μέγεθος)
Στο παρακάτω video παρακολουθήστε ένα απόσπασμα της συνέντευξης του Kit Harington (Jon Snow), αλλά και πλάνα από το backstage της φωτογράφισης.


You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Κείμενο: Ιωάννα Τσολερίδου (Lavart)

Πηγή φωτογραφιών

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr