Search
Close this search box.

Νέο τραγούδι από τον Trentemøller (+ video clip!)

Με τα φωνητικά της jennylee από τις Warpaint!

[dropcap size=big]Ο[/dropcap] Δανός παραγωγός είναι γνωστός για την ηλεκτρονική μουσική που δημιουργεί, η οποία μάλιστα του έχει χαρίσει και μια ιδιαίτερη θέση στη σύγχρονη βιομηχανία. Φαίνεται, όμως, πως ο Trentemøller με την βοήθεια και άλλων μουσικών, όπως της Jehnny Beth των Savages και της Jana Hunter των Lower Dens, ξέρει πολύ καλά να παράγει και μουσική μακριά από αυτήν που τον έχουμε συνηθίσει. Όπως για παράδειγμα ηλεκτρονική post punk, που μάλιστα του ταιριάζει απόλυτα όπως αποδεικνύεται.


[dropcap size=big]Τ[/dropcap]ην περίοδο αυτή έχει «στρατολογήσει» την Jenny Lee Lindberg, ή αλλιώς jennylee, από την δημοφιλή indie rock μπάντα Warpaint. Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι το τραγούδι Hands Down, όπου η jennylee χαρίζει τα σκληρά και ωμά φωνητικά της. Το Hands Down είναι το πρώτο τραγούδι που μοιράζεται ο Δανός παραγωγός μετά τον περσινό δίσκο του, Fixion. Πρόκειται για ένα κομμάτι που βρίσκεται στο ίδιο πνεύμα: μια απειλητική «αυλάκωση» που περιστασιακά ξεσπά σε pop μουσικές περιοχές.

Στο video που συνοδεύει το Hands Down, υπάρχουν ασύνδετα μεταξύ τους κοκκώδη και θολά πλάνα, που διασταυρώνονται χάρη στην cool ύπαρξη της jennylee.

To Hands Down, εδώ:


You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Κείμενο: Αλέξανδρος Τσώνης (Lavart)

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr