Search
Close this search box.

Lana Del Rey και The Weeknd – ΔΕΙΤΕ το φαντασμαγορικό νέο τους βίντεο

Το Lust For Life απέκτησε επιτέλους το δικό του video clip!

[dropcap size=big]Τ[/dropcap]ο σήμα για την κυκλοφορία του καινούριου της δίσκου, δόθηκε με το Love πριν από τρεις περίπου μήνες. Ακολούθησε το Lust For Life, το ντουέτο της με τον Καναδό The Weeknd, που είναι ομότιτλο με το album της. Η δυνατή αυτή εναλλακτική ποπ συνεργασία απέκτησε το δικό της video και είναι όπως το περιμέναμε: vintage εφέ και αποχρώσεις, ήπιος ερωτισμός και αλληγορικά πλάνα! Και όλα στον βωμό της φήμης του Hollywood. Οι δύο καλλιτέχνες συναντούν ο ένας τον άλλον στον στη μεγάλη ταμπέλα του Hollywood, απολαμβάνουν τη θέα των αστεριών και του νυχτερινού ουρανού, ενώ δεν διστάζουν, στο τέλος, να «βουτήξουν» σε ένα χωράφι γεμάτο από πορτοκαλί λουλούδια.

Και ενώ απολαμβάνουμε το αξιόλογο αυτό οπτικοακουστικό αποτέλεσμα σε σκηνοθεσία του Clark Jackson, η Lana Del Rey ανακοίνωσε πλέον και επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας του Lust For Life δίσκου της. Στις 21 Ιουλίου, λοιπόν, η alternative λολίτα με τις κοινωνικές ανησυχίες θα κυκλοφορήσει το follow up του Honeymoon.


[dropcap size=big]«Η[/dropcap] μουσική που είχα στο νου μου να φτιάξω ήταν με έντονες επιρροές από ‘50s και ‘60s. Ωστόσο, βλέποντας το τι γίνεται στην πολιτική επικαιρότητα και στον κόσμο, αποφάσισα να δώσω άλλο νόημα στους στίχους και θεώρησα πως δεν ταιριάζει με τη μουσική τελικά. Οπότε προσανατολίστηκα περισσότερο στη σύγχρονη μουσική και στο νεανικό μου κοινό» δήλωσε η Lana.

Δείτε εδώ το video:


You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Κείμενο: Αλέξανδρος Τσώνης (Lavart)

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr