Search
Close this search box.

Πάολο Σορεντίνο και Τζουντ Λο συνεργάζονται για το The Young Pope

 

Το πρώτο τρέιλερ της νέας σειράς του ευφυούς Πάολο Σορεντίνο.

[dropcap size=big]Τ[/dropcap]ο ταξίδι του στην ιταλική τηλεόραση ετοιμάζει ο «νεανικός» Πάολο Σορεντίνο με μια πολυαναμενόμενη σειρά 9 ωριαίων επεισοδίων, όπου πρωταγωνιστεί ο Τζουντ Λο, υποδυόμενος τον Lenny Belardo, τον πρώτο Αμερικανό Πάπα που πέρασε από την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία.

Συγκεκριμένα η σειρά εστιάζει στην ζωή του Ποντίφικα Πίου του 8ου, ενός αμφιλεγόμενου Πάπα που έρχεται να συντρίψει κάθε στερεοτυπική άποψη ταράσσοντας τα νερά του αυστηρού Ρωμαιοκαθολικισμού. Τα πρώτα πλάνα εντοπίζουν τον Τζουντ Λο την πρώτη μέρα της αναγόρευσής του, όπου έρχεται αντιμέτωπος με το σκοτεινό Βατικανό.2[dropcap size=big]Σ[/dropcap]Στο πλευρό του Αμερικάνου ηθοποιού θα σταθεί η Νταϊάν Κίτον ως η Αδελφή Μαίρη, ένα πρόσωπο σταθμό για τον Πάπα, καθώς συμβάλλει στην ανάδειξή του, συνεχίζοντας να τον συμβουλεύει και μετά την λήψη του αξιώματός του.

Τα γυρίσματα της φιλόδοξης μυστικιστικής σειράς  πραγματοποιήθηκαν στην Ιταλία, στην Αμερική, στην Αφρική και στα στούντιο της Τσινετσιτά, ενώ την διανομή ανέλαβαν τα κανάλια Sky Atlantic για Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία και Γερμανία, HBO για Αμερική και Canal + για την Γαλλία.3[dropcap size=big]Δ[/dropcap]εν μπορούμε να μην αναφερθούμε και στον ίδιο τον σκηνοθέτη, αφού ήδη με το ντεμπούτο του One Man up είχε κερδίσει κοινό και κριτικούς. Η Τέλεια Ομορφιά τού χάρισε το όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας της χρονιάς, ενώ ο τελευταίος του «μαγικός κόσμος», Η Νιότη, απέσπασε το Βραβείο Καλύτερης Ευρωπαϊκής Ταινίας και μια υποψηφιότητα για όσκαρ.

Μέχρι την επίσημη κυκλοφορία πάρτε μια γεύση από το teaser που δόθηκε στην δημοσιότητα!

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=pE-YmhfuhiA” width=”200″ height=”100″ responsive=”no”]

Κείμενο: Ματίνα Τσιτσανοπούλου (Lavart)

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr