Search
Close this search box.

Θεσσαλονίκη: Δεν υπήρξε ομαδικός βιασμός στη σουίτα

Δεν αποδείχθηκε ομαδικός βιασμός στην ανάκριση.

Ο κ. Θανάσης Ζιώγας, δικηγόρος της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τη ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται η 24χρονη έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις, όπου προκύπτει ότι δεν υπήρξε ομαδικός βιασμός.

Ο δικηγόρος της 24χρονης δήλωσε:

«Δεν αποδείχθηκε ομαδικός βιασμός στην ανάκριση. Η ανάκριση κλείνει και η υπόθεση πάει στον εισαγγελέα προκειμένου να αποφασιστεί η ποινή που θα επιβληθεί. Αυτό που προβλέπει ο νόμος είναι ότι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών θα αποφασίσει αν ο φάκελος θα πάει στο ακροατήριο ή θα μπει στο αρχείο. Τα αιτήματα για εξέταση τρίχας και περαιτέρω διερεύνησης του DNA απερρίφθησαν από την ανάκριση», εξήγησε ο κ. Ζιώγας.

 

«Κατά την άποψή μας η υπόθεση θα πάει στο ακροατήριο όχι ως ομαδικός βιασμός αλλά ως βιασμός ενός κατηγορουμένου. Η ψυχολογία της Γεωργίας αυτή τη στιγμή είναι αυτή που θα μπορούσε να έχει ο οποιοσδήποτε στη θέση της. Το πρόβλημά της συνεχίζεται, δεν επιλύεται. Θα επιλυθεί όταν βγει η οριστική απόφαση. Έχει υποστεί έναν ομαδικό βιασμό κατά την άποψή της. Η ψυχολογία δεν είναι η καλύτερη. Ισχυρίζεται ότι έχει υποστεί έναν ομαδικό βιασμό, αυτό αποδεικνύουν τα ευρήματα στο σώμα της. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο»,ανέφερε χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα:

Παγκόσμια ανησυχία για τον πυρηνικό σταθμό Τσέρνομπιλ – Φόβοι για διαρροή – ΒΙΝΤΕΟ

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr