Search
Close this search box.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Σία Λαμπούφ στην Ελλάδα! Οι πληροφορίες για την ταινία

Η κινηματογραφική πόλη της Δράμας υποδέχεται δύο αστέρες του Χόλιγουντ.

Όπως έγινε γνωστό πριν λίγες μέρες, στη Δράμα θα αρχίσουν, τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο τα γυρίσματα για μια καινούρια κινηματογραφική ταινία, με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Την σκηνοθεσία της ταινίας έχει ο Τζόσουα Μάικλ Στερν ενώ το σενάριο είναι των Άντονι Θόρν και Μάικλ Τόβο.

O Σία Λαμπόφ θα υποδυθεί τον ρόλο ενός πρώην κατάδικου, που αποφυλακίστηκε για τη δολοφονία ενός αθώου μετά από μια βίαιη ληστεία. Στην προσπάθεια του να ξαναβρεί την παλιά του ζωή κοντά στον πατέρα του (De Niro) για να σώσει τον μικρότερο αδερφό του από τον κόσμο των ναρκωτικών. Ο Ντε Νίρο θα υποδυθεί τον ενοχικό πατέρα, πρώην απατεώνα που υποφέρει από αλκοολισμό.

Διαβάστε Επίσης:

Netflix: Ένας διαφορετικός Πινόκιο έρχεται από τον Guillermo Del Toro – trailer

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στις περιοχές πέριξ του Καπνολογικού Ινστιτούτου, το Σπήλαιο του Αγγίτη, τον ορεινό όγκο του Παρανεστίου, αλλά και του Σιδηρονέρου, όπου υπάρχει έντονο το στοιχείο του νερού.

Αν και η τοπική κοινωνία της Δράμας έχει ενθουσιαστεί, η διαρροή των πληροφοριών σχετικά με τα γυρίσματα δεν άρεσε καθόλου στην παραγωγή του φίλμ και οι σκέψεις προσανατολίζονται ακόμη και στην αλλαγή τοποθεσιών. Γενικά είναι κοινό μυστικό, ότι ο θόρυβος δεν αρέσει στο Χόλιγουντ και η διαρροή πληροφοριών πριν γυριστεί μια ταινία λογίζεται ως κάτι αρνητικό.

Διαβάστε επίσης:

Netflix: Δοκιμάζει τη μνήμη μας, εξιστορώντας τα τουρκικά πογκρόμ μέσα από τη νέα σειρά «The Club» – (trailer)

Παρόλα αυτά είναι γνωστό, πως τα τοπόσημα της Δράμας αποτελούν κίνητρο για όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τα κινηματογραφικά κάδρα τους, και καθώς έχουν εγκριθεί όλες οι σχετικές άδειες, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στον προκαθορισμένο χρόνο.

Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Παπαθεοδώρου, δήλωσε τα εξής:

«Η εταιρεία παραγωγής της συγκεκριμένης ταινίας προσέγγισε αρχικά την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με σκοπό να κάνει αυτοψία σε συγκεκριμένους χώρους, οι οποίοι πιθανόν να ενδιέφεραν τον σκηνοθέτη της. Πρόκειται για μια ταινία δράσης που, όπως έχουμε πληροφορηθεί, θα σχετίζεται με ένα πρώην κατάδικο, ταινία που απαιτεί συγκεκριμένες αδειοδοτήσεις, οι οποίες έχουν μάλιστα προχωρήσει».

Διαβάστε επίσης:

9 ταινίες του βραβευμένου Guillermo Del Toro που αξίζει να δεις! (trailer)

Φωτογραφίες: 1, 2

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr