Search
Close this search box.

Το ζήτημα στο “Snowpiercer” είναι ταξικό ( + trailer )

Έτος 2031. Ένα αποτυχημένο πείραμα για την αντιμετώπιση της υπερθέρμανσης του πλανήτη, έχει οδηγήσει σε μια νέα και καταστροφική εποχή παγετώνων. Κάθε ζωντανός οργανισμός πάνω στη Γη έχει εξοντωθεί. Aπόψε, Πέπμπτη 1 Απριλίου, στις 22:15, στο Open Beyond.

Υπόθεση: 2031. Οι μόνοι άνθρωποι που έχουν καταφέρει να επιβιώσουν είναι οι επιβάτες του Snowpiercer, ενός τρένου με κινητήρα αέναης κίνησης, που περιφέρονται για χρόνια γύρω από τη Γη, ελπίζοντας σε μια διέξοδο. Όμως οι επιβαίνοντες της «οικονομικής θέσης» στο τελευταίο βαγόνι, δεν μπορούν να ανεχθούν άλλο τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης που αντιμετωπίζουν.

Ουιγούροι: μια γενοκτονία σε εξέλιξη

Με αρχηγό τον Κέρτις (Κρις Έβανς), αποφασίζουν να πάρουν τον έλεγχο του τρένου και να μοιραστούν τις ανέσεις που υπάρχουν στην «πρώτη θέση». Η ελίτ των… πρώτων βαγονιών θα κάνει τα πάντα από την πλευρά της, για να κρατήσει τον έλεγχο του κινητήρα. Έτσι όμως, θα οδηγήσει την ομάδα του Κέρτις πιο κοντά στην οργισμένη επανάσταση και τους επιβάτες σε έναν αναπόφευκτο «εμφύλιο».

Δείτε το trailer:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Σκηνοθεσία: Μπονγκ Τζουν-Χο

Ηθοποιοί: Κρις Έβανς, Σονγκ Κα-Χονγκ, Τίλντα Σουίντον, Τζέιμι Μπελ, Οκτάβια Σπένσερ, Γιούαν Μπρέμνερ, Τζον Χαρτ, Εντ Χάρις, Κο Ασούνγκ

Σενάριο: Μπονγκ Τζουν-Χο Κέλλυ Μάστερσον Ζακ Λομπ Μπέντζαμιν Λεγκραντ

Πρόγραμμα τηλεόρασης: Πέπμπτη 1 Απριλίου, στις 22:15, στο Open Beyond

Για περισσότερα κινηματογραφικά νέα, δείτε εδώ.

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr