Search
Close this search box.
ανθρώπινη φωνή

H Τίλντα Σουίντον γίνεται «Η Ανθρώπινη Φωνή» του Αλμοδοβάρ (trailer)

H Τίλντα Σουίντον πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία μικρού μήκους, «Η Ανθρώπινη Φωνή» του Πέδρο Αλμοδοβάρ

Μετά το «Πόνος και Δόξα» (2019), ο Πέδρο Αλμοδοβάρ επιστρέφει, αυτή τη φορά με μια μικρού μήκους ταινία, διάρκειας 30 λεπτών με τίτλο «Η Ανθρώπινη Φωνή». Ο Αλμοδοβάρ σκηνοθετεί και επιμελείται το σενάριο του ομότιτλου μονολόγου του Ζαν Κακτώ (1930). Πρωταγωνίστρια αναλαμβάνει η βραβευμένη με Όσκαρ Τίλντα Σουίντον. Michael Clayton», 2007)

Η ανθρώπινη φωνή
«Η ανθρώπινη φωνή» (2020)

Η υπόθεση επικεντρώνεται σε δύο έμβια όντα που αντιμετωπίζουν την εγκατάλειψη. Από την μία, μια γυναίκα, η οποία περνά δίπλα από τις βαλίτσες του εραστή της, ο οποίος υποτίθεται θα επιστρέψει να τις πάρει και από την άλλη, ένας σκύλος, ο οποίος περιμένει τον ιδιοκτήτη του, χωρίς να έχει καταλάβει ότι τον έχει εγκαταλείψει.

«Η Ανθρώπινη Φωνή» έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας τον περασμένο Σεπτέμβριο, όπου απονεμήθηκε στην Τίλντα βραβείο για το σύνολο της καριέρας της, βραβείο που έλαβε και ο Αλμοδοβάρ την προηγούμενη χρονιά. Στην Ελλάδα προβλήθηκε στο 61ο ΦΚΘ.

Δείτε το trailer:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

 

Για περισσότερα trailer πατήστε εδώ.

Δείτε ακόμα:

Κινηματογράφος και αρχιτεκτονική: The Shining του Stanley Kubrick

Κείμενο: Θεοδωρίδου Ελένη (Lavart)

Πηγή Φωτογραφίας 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr